paulenka91
Fanka BB :)
Ja chyba nicJa mam to samo i już przytyłam 2 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba nicJa mam to samo i już przytyłam 2 kg
Ja mam już 3kg na plusie [emoji21] A że duża o bez ciąży jestem to z lekka mnie to przeraża. Co do brzucha to i mnie tak widać bo miałam go i przed ciążą ale sama zauważyłam że spodnie zrobiły się w pasie za ciasneA to mnie trzyma pare godzin te uczucie pełnosci. I nagle przychodzi taki moment głodu, ze zoładek sie odwraca na druga strone [emoji14] ogolnie to bardzo mało jem i waga spadła, a teraz stoi w miejscu.
Ja mam już 3kg na plusie [emoji21] A że duża o bez ciąży jestem to z lekka mnie to przeraża. Co do brzucha to i mnie tak widać bo miałam go i przed ciążą ale sama zauważyłam że spodnie zrobiły się w pasie za ciasne
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Tylko pomyślałam i już miałam orgazm... [emoji23]Mnie to najbardziej ciekawi,że piszecie że nie macie ochoty,ja wręcz przeciwnie ,w ciąży mam dwa razy większą ochotę niż zwykle . Coś ze mną nie tak ? Haha
Nie chcę zapeszać, ale dzisiaj obudziłam się i jeszcze do tej pory nie wymiotowałam i jakoś nie czuję mocnych mdłości. Jedynie tsk jsk mówisz jak robię się głodna to delikatnie mnie muli [emoji846]Męczą was nadal mdłości?mnie szczególnie jak robię się głodna. I już drugi dzień kawę pije ale jakoś tam mniej smakuje[emoji16]brzuch mi taki też już wywaliło że aż śmiesznie wyglądam tubchuda a tu nagle brzuch zauważyłam że parę osób które nie wiedzą o ciazy zwróciło uwagę na niego ale bez komentarza[emoji3]
Hej, byłam dzisiaj u lekarza. Stwierdził , że takiej ciąży jak moja to jeszcze nie widział. Jest całkowicie po prawej stronie brzucha tak, że wcale nie mógł jej znaleźć przez sondę dopochwowa. Dopiero przez brzuch się dało i mógł wszystko powierzyć . Zaniepokoila mnie ta anomalia. Słyszeliście o czymś takim?
Dziewczyny a czy wy już myślicie coś tam, w jakim szpitalu rodzić itp? O co chodzi z tym wynajmowaniem położnej? Przecież taki poród to nie wiadomo kiedy sie zacznie, a takie położne maja chyba jakieś swoje godziny pracy? Zupełnie nie umiem sobie tego wyobrazić. A dziś mam taki jakiś dzień, że tylko opinie o szpitalach czytam.
@Stelka38 a lekarz mówił, że to niepokojace zjawisko? Nie zlecił jakichś konsultacji?
Lekarz sam nie wiedział czy tak może być czy to jest nieprawidłowe bo jeszcze nigdy nie widział takiego przypadku. W piątek idę do niego na kolejną wizytę i wtedy jeszcze popytam . Podejrzewam , że ten mój miesniak zajmuje sporo miejsca więc może ciąża się tam ulokowała gdzie było akurat wolne. O szpitalu jeszcze nie myślę. Skupiam się bardziej na dbaniu o ciążę. Na rodzenie będzie mam nadzieję potem dobry czas to się tym zajmę.Dziewczyny a czy wy już myślicie coś tam, w jakim szpitalu rodzić itp? O co chodzi z tym wynajmowaniem położnej? Przecież taki poród to nie wiadomo kiedy sie zacznie, a takie położne maja chyba jakieś swoje godziny pracy? Zupełnie nie umiem sobie tego wyobrazić. A dziś mam taki jakiś dzień, że tylko opinie o szpitalach czytam.
@Stelka38 a lekarz mówił, że to niepokojace zjawisko? Nie zlecił jakichś konsultacji?