Monika11118
Fanka BB :)
Dziewczyny na którego macie dokładnie termin? Mi wyszło na 6 stycznia a teraz na 1 jeszcze się okaże że na sylwestra będę na porodowce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin porodu powinien być wyznaczony na podstawie jednego z pierwszych usg- podononnajlepiej z pierwszego. Ja mam na 14 stycznia A z kolejnego usg wyszło 15 stycznia ale wpisane mam 14Dziewczyny na którego macie dokładnie termin? Mi wyszło na 6 stycznia a teraz na 1 jeszcze się okaże że na sylwestra będę na porodowce
A dzidzia i tak wyznaczy sobie swój własny termin, hihihi...ja się właśnie boję, że jeszcze w tym roku [emoji6]
No mama ginekolog argumentuje, że jeżeli nie ma przeciwskazań, mój lekarz znając moja historie zalecił by się wstrzymać. To akurat bardzo dobry lekarz i mu bardzo ufam, wątpie żeby mi zabranił bo tak mu się chciało tylko stały za tym argumenty.Nie no pierwsze słyszę ..mi nigdy żaden lekarz tak nie powiedział, nawet mama ginekolog pisała o tym na swoim blogu i wymieniła sytuację w których nie można współżyć ..jest ich na prawdę bardzo mało , a po za tym są same plusy Ale jasne jeśli ktoś się obawia ..to nie ma to sensu ,żadna wtedy przyjemność
Ja bym to zgłosiła na policję masz numer konta to łatwo ją namierza [emoji3]Hej dziewczyny my nie wspolzyjemy niestety. Kazali się wstrzymać do końca pierwszego trymestru. No i cóż zrobić...
Wiecie, chyba dałam sie oszukać. Wczoraj na olxie dziewczyna wystawila za darmo kosmetyki, ze niby ma dużo, bo ktoś tam przywiózł i nie ma co z tym zrobic. Zaplacilam 30zl ogolem za przesyłkę i jeszcze jedno ogłoszenie. No i dziś wchodze i widzę, że dziewczyna mnie zablokowała... No cóż, tyle razy już kupowałam rzeczy w ten sposób i było ok, że chyba musiał trafic sie ten pierwszy raz...
Myślę że jak były krwawienia czy plamienia raczej powinno się nie wspolzyc. Nie bez powodu lekarze każą leżeć i się nie przemęczać a to jednak jest wysiłek[emoji39]No mama ginekolog argumentuje, że jeżeli nie ma przeciwskazań, mój lekarz znając moja historie zalecił by się wstrzymać. To akurat bardzo dobry lekarz i mu bardzo ufam, wątpie żeby mi zabranił bo tak mu się chciało tylko stały za tym argumenty.
Ja niby nie miałam plamień, ale dał mi też i duphaston i kwas 5mg na wszelki wypadek. Taki lekarz, ze woli dmuchac na zimne. No i dobrze, bezpiecznie sie czuje w jego rekach dzieki temu.Myślę że jak były krwawienia czy plamienia raczej powinno się nie wspolzyc. Nie bez powodu lekarze każą leżeć i się nie przemęczać a to jednak jest wysiłek[emoji39]