Monika11118
Fanka BB :)
Dziewczyny na którego macie dokładnie termin? Mi wyszło na 6 stycznia a teraz na 1 jeszcze się okaże że na sylwestra będę na porodowce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Termin porodu powinien być wyznaczony na podstawie jednego z pierwszych usg- podononnajlepiej z pierwszego. Ja mam na 14 stycznia A z kolejnego usg wyszło 15 stycznia ale wpisane mam 14Dziewczyny na którego macie dokładnie termin? Mi wyszło na 6 stycznia a teraz na 1 jeszcze się okaże że na sylwestra będę na porodowce
A dzidzia i tak wyznaczy sobie swój własny termin, hihihi...ja się właśnie boję, że jeszcze w tym roku [emoji6]
No mama ginekolog argumentuje, że jeżeli nie ma przeciwskazań, mój lekarz znając moja historie zalecił by się wstrzymać. To akurat bardzo dobry lekarz i mu bardzo ufam, wątpie żeby mi zabranił bo tak mu się chciało tylko stały za tym argumenty.Nie no pierwsze słyszę ..mi nigdy żaden lekarz tak nie powiedział, nawet mama ginekolog pisała o tym na swoim blogu i wymieniła sytuację w których nie można współżyć ..jest ich na prawdę bardzo mało , a po za tym są same plusyAle jasne jeśli ktoś się obawia ..to nie ma to sensu ,żadna wtedy przyjemność
Ja bym to zgłosiła na policję masz numer konta to łatwo ją namierza [emoji3]Hej dziewczynymy nie wspolzyjemy niestety. Kazali się wstrzymać do końca pierwszego trymestru. No i cóż zrobić...
Wiecie, chyba dałam sie oszukać. Wczoraj na olxie dziewczyna wystawila za darmo kosmetyki, ze niby ma dużo, bo ktoś tam przywiózł i nie ma co z tym zrobic. Zaplacilam 30zl ogolem za przesyłkę i jeszcze jedno ogłoszenie. No i dziś wchodze i widzę, że dziewczyna mnie zablokowała... No cóż, tyle razy już kupowałam rzeczy w ten sposób i było ok, że chyba musiał trafic sie ten pierwszy raz...
Myślę że jak były krwawienia czy plamienia raczej powinno się nie wspolzyc. Nie bez powodu lekarze każą leżeć i się nie przemęczać a to jednak jest wysiłek[emoji39]No mama ginekolog argumentuje, że jeżeli nie ma przeciwskazań, mój lekarz znając moja historie zalecił by się wstrzymać. To akurat bardzo dobry lekarz i mu bardzo ufam, wątpie żeby mi zabranił bo tak mu się chciało tylko stały za tym argumenty.
Ja niby nie miałam plamień, ale dał mi też i duphaston i kwas 5mg na wszelki wypadek. Taki lekarz, ze woli dmuchac na zimne. No i dobrze, bezpiecznie sie czuje w jego rekach dzieki temu.Myślę że jak były krwawienia czy plamienia raczej powinno się nie wspolzyc. Nie bez powodu lekarze każą leżeć i się nie przemęczać a to jednak jest wysiłek[emoji39]