reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Jeszcze raz Wam dziękuję za dobre słowa i myśli :) mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko w porządku aż do końca :)
Fajne te wasze pupile :)
Wiecie, mamy dziś z mężem pierwszą rocznicę ślubu i tak sobie myślę, że ta informacja, że z maluszkiem wszystko dobrze, jest najpiekniejszym prezentem :)

Na pewno będzie wszystko dobrze :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, kolejnych lat w zdrowiu i miłości[emoji173]

Widać że jej dobrze tam na plaży [emoji3]

Ona uwielbia plażę :-) przeważnie grzeje się na słoneczku i czasem chowa się w cień. 2 raz ją zabraliśmy nad morze i w obu przypadkach tak samo. Grzecznie leży jakby psa nie było :-)

Zapomniałam napisać, że macie cudowne zwierzaczki :-)[emoji190] [emoji192] [emoji217]
My mamy jeszcze królika i rybki poza psełkiem [emoji5]

reklama
Sama na początku miałam z tym problem[emoji3]a wczoraj dostaliśmy zaproszenie na ślub męża kuzynki. Też dzidzię będzie mieć tyle wiem że gdzieś 12tydzien i termin na grudzień po drugiej połowie.dziecko ma już 6cm[emoji3]
Daj spokój, ja jestem taka rozkojarzona,że zaczynam sie bac o siebie i wszystkich wokół mnie :confused:
Robie naprawde głupie rzeczy..

Jeszcze raz Wam dziękuję za dobre słowa i myśli :) mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko w porządku aż do końca :)
Fajne te wasze pupile :)
Wiecie, mamy dziś z mężem pierwszą rocznicę ślubu i tak sobie myślę, że ta informacja, że z maluszkiem wszystko dobrze, jest najpiekniejszym prezentem :)
Cieszę się,że wszystko dobrze.Też się martwiłam i zaglądałam a tu cisza...

tak bylam u lekarza w 6 tygodziu 3,5mm i serduszko bije obecnie jestem w 7 tygodniu :D
Gratuluję :) jesteśmy na podobmym etapie :) na kiedy masz termin porodu?

Dziewczyny co się stało z Qwertys? Pamiętacie ja? Jeszcze pare dni temu pisała a teraz wygląda jakbybw ogóle profil zniknął...

reklama
po ostatniej miesiaczce

tak po miesiączce,
Ja z miesiączki też mam inaczej jak z USG.
Z USG tydzień mniej wychodzi jak OM.
Też się stresowałam, bo według OM powinno być już serce, a u mnie był tylko pęcherzyk. Robił mi USG co drugi dzień do pojawienia się serca.
Okazało się, że musiałam mieć opóźniony owulacje.

Do góry