marzenka1810
Fanka BB :)
Hej kolejna styczniowa mama to ja [emoji847]
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej na kiedy masz termin? Który tydzień?Hej kolejna styczniowa mama to ja [emoji847]
Hej na kiedy masz termin? Który tydzień?
Super [emoji4] gratuluję [emoji4]Termin na 6.01
11 tydzień zaczęłam
Witam [emoji4] mamy termin na ten sam dzień [emoji1]Termin na 6.01
11 tydzień zaczęłam
Fajnie [emoji4] ciekawe jak wyjdzie w praktyceWitam [emoji4] mamy termin na ten sam dzień [emoji1]
A dowiedzialas się coś wiecej co mu się to podzialo?Powiem Wam ze wiele szpitali widziałamz ale takiego paskufnego jak ten gdzie jest moj maz to jeszcze niee. Matko i córko, przerzegnać sie tylko i przedewszystkim zatkać nos. Mam nadzieje, ze szybko wyjdzie bo serio w przytułku dla ubogich sa lepsze warunki.
Właśnie nie bo nie było jeszcze wynikow rezonansu.A dowiedzialas się coś wiecej co mu się to podzialo?