Ja tez mam jutro pierwsza wizyte.
Ktory tydzien u Ciebie?
Bo u mnie dopiero 6 się zaczal i zastanawiam sie czy cokolwiek bedzie widac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam jutro pierwsza wizyte.
Ja to jak mierze co jakiś czas to mam niższe niż powinnam ale u lekarza wyższe ale to zrozumiałe jaki stres to jest mi to serce tak waliło że to nie możliwe żeby ciśnienie wyszło miarodajne[emoji16]Witam nowe stycznioweczki.fajnie ze wciaz nas przybywa. Udalo mi sie dzis umowic badania prenatalne na Nfz na 26 czerwca. Po drodze czeka mnie jeszcze wizyta kontrolna 21 czerwca z moim dzienniczkiem cisnienia u ginekologa,ale.poki co.pomiary w domu wychodza ok.czyli ewidentnie syndrom bialego fartucha
Nie martw się dla mnie wymyśleć obiad,zrobić i nie zygnac jest sukcesem[emoji3]Cześć dziewczyny,
Zrobiłam dziś badania na czwartkowa wizytę. Nie zemdlałam co za sukces!
U mnie na usg był 6t2d i już było bicie serca wiec pewnie tez coś zobaczysz.
Wymyśliłam urodziny syna w przyszłą niedzielę i niby gra terenowa dla dzieci,ale jeszcze nawet nie zaprosiłam gości. Nie mówię już o jakiejś organizacji itp... tort by się przydał. No nie mam głowy, matka roku normalnie...
No mi lekarka na wizycie 3 razy mierzyla.i bylo naprawde wysokie....stresowalam sie okropnie.usg i dzidziola to mi pokazala na samym koncu.na szczescie w domu to ciśnienie jest ok,wiec troche odetchnelamJa to jak mierze co jakiś czas to mam niższe niż powinnam ale u lekarza wyższe ale to zrozumiałe jaki stres to jest mi to serce tak waliło że to nie możliwe żeby ciśnienie wyszło miarodajne[emoji16]
Ja mierzyłam wczoraj miałam tak 120/70. I co jakiś czas powtarzam i nigdy nie miałam za wysokiego.No mi lekarka na wizycie 3 razy mierzyla.i bylo naprawde wysokie....stresowalam sie okropnie.usg i dzidziola to mi pokazala na samym koncu.na szczescie w domu to ciśnienie jest ok,wiec troche odetchnelam
Ja juz dawno.zrezygnowalam z.robienia obiadow, w.kuchni pojawiam.sie sporadycznie i szczerze to nie tesknieNie martw się dla mnie wymyśleć obiad,zrobić i nie zygnac jest sukcesem[emoji3]
Mnie ostatnie cykle sie pochrzanily i z bardzo regularnych i wyraźnie odczuwalna owulacją porobilo sie niewiadomo co.Nawet nie wiem kiedy mialam owulke,a jest podejrzenie ze byla późno bo przytulanka z mezem dopiero sie zaczely po 20 dcCześć dziewczyny,
Zrobiłam dziś badania na czwartkowa wizytę. Nie zemdlałam co za sukces!
U mnie na usg był 6t2d i już było bicie serca wiec pewnie tez coś zobaczysz.
Wymyśliłam urodziny syna w przyszłą niedzielę i niby gra terenowa dla dzieci,ale jeszcze nawet nie zaprosiłam gości. Nie mówię już o jakiejś organizacji itp... tort by się przydał. No nie mam głowy, matka roku normalnie...