reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grupa wsparcia

reklama
Mnie ta dieta bardzo odpowiada:tak:, faktycznie przypomina SB, na której swego czasu zrzuciłam 5 kg, wydaje mi się jednak mniej restrykcyjna;-)
A poza tym jest prosta - proste zasady, łatwe i szybkie przepisy:tak: Dzisiaj zrobiłam racuszki z serem i cynamonem - dwie porcje (10 min roboty), salatkę z jajek i łososia (5 min roboty), pikantną zupę z indyka (roboty z 15 min - bo musiałam ściągnąć skórę, a tak to się samo gotowało, tylko przyprawy wrzucałam;-)) Zupy nawet nie jadłam, bo nie jestem głodna, białko jest jednak baaardzo sycące:tak: W sumie to tylko winka mi brakuje, bo zawsze wieczorem lampkę wypijaliśmy, ale jakoś wytrzymam do lipca;-)
A to racuszki-mężowa porcja, ja zjadłam nieco mniej a i tak mnie zapchało na 6 godzin:-)
SG208539.jpg
to jest oczywiście deserowy talerzyk;-)

mmm jak te racuszki wytgladaja pysznie mniam :)
a moja waga albo zwariowala albo sie popsula choc ja kupilam miesiac temu... dwa dni temu bylo 75,5 a dzisiaj 74,3 :D wczoraj zaszalalm wypilam 5 h. czerwonych i 3 zielone no a zjadlam 2 tosty bo sobie pozwolilam i schabowego z ziemniakami tez se pozwolilam ale to tylko tyle co wczoraj zjadlam i looz :) zobaczymy co to bedzie za dwa tygodnie zeby tylko mi nie stanela... a po wyplacie jak si eprzeprowadze do rodzicow mama moja tez hce schudnac wiec bedziemy razem i bede robila kilka przepisow z diety dukana :)

oj dziewczyny ja też chyba się dołączę do tej grupy podukać, a szczególnie to chcę być tylko wsparciem dla męża - muszę go jakoś odchudzić bo przy 176cm przekroczył już setkę i nie na wygląd bardziej się uskarża jak na samopoczucie, więc mam nadzieję że będzie miał tyle samozaparcia by choć trochę schudnąć

Witam,jestem zainteresowana ciuszkami dla malucha rozmiaru 56 i 62
,bo chłopak
zostawił mnie samą i przeniosłam się do rodziców sami nie są bogaci
bo tata nie pracuje bo odmroził sobie obie dłonie i teraz nie jest za
ciekawie ,szukam osób mi życzliwych którzy choć trochę mi
pomogą,prześlij proszę zdjęcia
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Ala
Alusia - ta grupa wsparcia dotyczy diety, swoją sprawę przedstaw raczej na podforum: Możesz pomóc...zobacz

:-) U mnie 1 kg mniej po 2 dniach:tak: Od jutra II faza. Super dieta, jem 3 małe posiłki, dziennie i nie jestem głodna, nie podjadam między posiłkami, bo nie muszę;-)
Mam nadzieję, że nie dopadnie mnie kryzys i że przetrwam jakoś chrzciny:-D W menu na szczęście pieczone mięsa i surówki, ale też moje ulubione kluski śląskie:sorry: no i ciasta:sorry: ehhh....

mmm jak te racuszki wytgladaja pysznie mniam :)
a moja waga albo zwariowala albo sie popsula choc ja kupilam miesiac temu... dwa dni temu bylo 75,5 a dzisiaj 74,3 :D wczoraj zaszalalm wypilam 5 h. czerwonych i 3 zielone no a zjadlam 2 tosty bo sobie pozwolilam i schabowego z ziemniakami tez se pozwolilam ale to tylko tyle co wczoraj zjadlam i looz :) zobaczymy co to bedzie za dwa tygodnie zeby tylko mi nie stanela... a po wyplacie jak si eprzeprowadze do rodzicow mama moja tez hce schudnac wiec bedziemy razem i bede robila kilka przepisow z diety dukana :)
A nie przyszło Ci do głowy, że po prostu chudniesz?:tak: A z tą herbatą to faktycznie zaszalałaś:-D

cristalrose haha nie no przyszlo ale ze tak szybko hehe :)

mam swietny pomysl jak wezmie was na cos do chrupania :D otorz dzisiaj wynalazlam chipsy :D suszone marchewki o smaku papryki super :) ostro slodkie malo weglowodanow, bez dodatku cukru i z duza iloscia blonnika i jablka suszone chipsy z cynamonem :) mniam :) do filmu w sam raz szczegolnie jak maz wciska normalne chipsy :) boze dzisiaj stanelam na wadze i jak zobaczylam 73,8 to to mnie jeszcze bardziej zmobilizowalo :D

reklama
trzymam kciuki dziewczyny!!!

mnie sie na razie nie chce wziac za diete i ludze sie, ze mi te dodatkowe kg same spadna ;) no troche im pomagam, bo jednak ograniczylam znacznie slodycze i obiady tez robie pod meza, ktory jest na montignaku. od marca tez bede sie z nim dietowac ;)

Do góry