reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ja dostaję zdecydowanie ślinotoku na hasło kiszony!!!! Kapusta kiszona itd. Bigos OOOOOOOOOO Bigos ale tylko i wyłącznie z kiszonej kapusty, bez dodatku tej słodkiej bleee. Mogłabym żyć samym bigosem zagryzając go kiszonym.
Idę rozmrozić paczkę z wigilii
Także widzisz olcia teraz dlaczego nie ruszyłam ciasta u Ciebie. Jak chcesz mnie ciastem poczęstować to Ty się mnie pytaj kiedy mam @ i wtedy zapraszaj!
Idę rozmrozić paczkę z wigilii
Także widzisz olcia teraz dlaczego nie ruszyłam ciasta u Ciebie. Jak chcesz mnie ciastem poczęstować to Ty się mnie pytaj kiedy mam @ i wtedy zapraszaj!
cristalrose
Krolcia - to byś się umęczyła na Wigilii u moich teściów (tak jak ja zresztą) U nich kapusta słodka z grzybami i fasolą i - o zgrozo - pierogi ze słodką kapustą - to dopiero ochyda
Ale musisz ten dar wykorzystac, znaczy że słodzik Ci niepotrzebny (kurde, też bym tak chciała) za to kiszone ogóry, kapusta, mizeria - to wszystko jest dozwolone na dukanie - także szalej dziewczyno
Co do otrąb - Sante mogą byc, tyle, że bardziej się opłaca kupic na all, bo tam 8 zł za 1kg, a w sklepie wyjdzie 15zł. Mnie schodziły szybko.
Ale musisz ten dar wykorzystac, znaczy że słodzik Ci niepotrzebny (kurde, też bym tak chciała) za to kiszone ogóry, kapusta, mizeria - to wszystko jest dozwolone na dukanie - także szalej dziewczyno
Co do otrąb - Sante mogą byc, tyle, że bardziej się opłaca kupic na all, bo tam 8 zł za 1kg, a w sklepie wyjdzie 15zł. Mnie schodziły szybko.
krolcia
Już mi się podoba ta dieta!Krolcia - to byś się umęczyła na Wigilii u moich teściów (tak jak ja zresztą) U nich kapusta słodka z grzybami i fasolą i - o zgrozo - pierogi ze słodką kapustą - to dopiero ochyda
Słodka kapusta i z fasolą yyyy..
Ja się obżarłam na wigilii bo była u mnie i był bigos z kiszonej i sałatka słona z fetą, paszteciki kruche(ze słonego ciasta) i pierogi z kiszoną i wersja właśnie ze słonym twarogiem też...
hehe krolcia to teraz wszystko jasne Gdybym wiedziała to bigosu bym Tobie nagotowała a pierogi pieczone mniaaaaam. Też były u nas na wigilię (słone) z farszem grzybowo serowym jejku ale bym zjadła!
dzisiaj mam kryzys. Zjadłabym wszystko!
dzisiaj mam kryzys. Zjadłabym wszystko!
cristalrose
Już mi się podoba ta dieta!
To dopiero początek zalet
Ma ich znacznie więcej:
-jest skuteczna
-nie ma ograniczeń ilościowych, więc się nie jest głodnym,
-spala się tłuszcz, a więc kształtują się mięśnie tak jakby się wykonywało ćwiczenia (wszystko co jesz na tej diecie buduje tkankę mięśniową a spala tłuszczową)
- cycki nie chudną
Wady oczywiscie też są - obciąża wątrobę i nerki. Ale i na to jest sposób, jak pisala Wrublik - duuuużo pić, dodawać majeranek gdzie się da
Ach, ja od poniedziałku w I fazie i już 2 kg (głównie świątecznego balastu) za mną:-) A jestem przed @ więc to prawdziwy sukces, bo zawyczaj o tej porze, to mi przybywa te 2 kg wody
krolcia
Cristal a co z tą mazeiną? Czym ona się różni od mąki kukurydzianej?
cristalrose
Różni się trochę składem, tzn mąka ma ciutkę więcej tłuszczu i węglowodanów a mniej białka (nie są to jakieś kolosalne różnice). Na dukanie jedna zaleca się jak najmniej węglowodanów, a mąka ma ponoć jakieś domieszki mąki pszennej i to chyba jest decydujące.
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Rany Cristal tylko pozazdrościć! Ja od piątku jestem na diecie + ćwiczenia ok 2h dziennie i tylko -1 kg :-( Dziś mam zamiar wprowadzić olej z wiesiołka do diety, kiedyś mi ładnie waga na nim leciała poza tym dzięki niemu mam równe cykle i nei usze brac hormonów.
Eh póki co mnei nie stać na dietę dukana ale później chyba się skuszę... coraz więcej plusów widzę ;-)
Eh póki co mnei nie stać na dietę dukana ale później chyba się skuszę... coraz więcej plusów widzę ;-)
reklama
Podziel się: