reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2019/styczeń 2020

reklama
A chciala bys corke ? [emoji173]

Jak wcześniej bardzo chciałam dwóch synów tak teraz nie mam takiego uczucia, ze hmmmm bardzo chce mieć chłopca lub dziewczynkę .. Bardziej chyba skupiam się, zeby było wszystko ok, bo zaliczam się już do tych starszy przyszłych mam, nie młodszych młodszych ;)

Mi właśnie w ciąży cera robiła się bardzo ładna i strasznie dużo energii miałam.Na dziewczynkę jadłam dużo słodyczy i owoców a od mięsa mnie odrzucało musiałam jeść na siłę bo groziła mi anemia.Na chłopca jadłam i piłam strasznie dużo produktów mlecznych, zaczęłam pić kawę (kiedyś była ohydna) i ciągnęło mnie do piwa uwielbiałam jego zapach(tak to nie cierpię piwa ) odrzucało mnie od kiełbasy z grilla. Moja siostra na chłopca miała te same objawy :) Mamy chłopców z tego samego rocznika.

Mi właśnie w ciąży cera robiła się bardzo ładna i strasznie dużo energii miałam.Na dziewczynkę jadłam dużo słodyczy i owoców a od mięsa mnie odrzucało musiałam jeść na siłę bo groziła mi anemia.Na chłopca jadłam i piłam strasznie dużo produktów mlecznych, zaczęłam pić kawę (kiedyś była ohydna) i ciągnęło mnie do piwa uwielbiałam jego zapach(tak to nie cierpię piwa ) odrzucało mnie od kiełbasy z grilla. Moja siostra na chłopca miała te same objawy :) Mamy chłopców z tego samego rocznika.
Super fajnie przeczytać takie rzeczy

Ja ze starszym litrami piłam sok pomarańczowy,słodycze bleee np
Z młodszym np już słodkie bardzo-bardzo, ale sok już nie i wolałam się gazowanego np napić od czasu do czasu [emoji28], ale cerę miałam super w obu ciążach ..

Ja ze starszym litrami piłam sok pomarańczowy,słodycze bleee np
Z młodszym np już słodkie bardzo-bardzo, ale sok już nie i wolałam się gazowanego np napić od czasu do czasu [emoji28], ale cerę miałam super w obu ciążach ..
To sie ciesze, a wszytkie ciaze byly z tych lekkich czy zle znosilas? Testuje za 7 dni

To sie ciesze, a wszytkie ciaze byly z tych lekkich czy zle znosilas? Testuje za 7 dni

Ze starszym ciąża cudowna, objawów zero tylko pod koniec puchnące dosyć nogi,ale pracowałam prawie do końca to trochę pewnie się przyłożyło .
Młodszy za to męczył mój żołądek do około 14 tc i później już było super [emoji4] , ale urodził się bardzo szybko, a starszy męczył dłużej [emoji4]

Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Ze starszym ciąża cudowna, objawów zero tylko pod koniec puchnące dosyć nogi,ale pracowałam prawie do końca to trochę pewnie się przyłożyło .
Młodszy za to męczył mój żołądek do około 14 tc i później już było super [emoji4] , ale urodził się bardzo szybko, a starszy męczył dłużej [emoji4]

Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziekuje to fajnie ze dalas rady tak dlugo pracowac

Do góry