reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
elutka no właśnie ja też już nie wiem, w jednych miejscach piszą, że np do końca 3 msc, w innych, że 4-5 msc, a w jeszcze innych, żeby wcale dziecka tak za rączki nie podciągać bo to do niczemu nie służy, a może tylko zaszkodzić i weź się nie denerwuj:(eh...

Moj maly jak go poloze trosze wyrzej pod plecy i glowke i chwyce go za raczki to sam sie napina az caly sztywny sie robi i podnosi sie. Ale na plasko lezac jeszcze nie probowalismy. :confused: a glowke podnosil od 1dnia zycia hehe, az bylam w szoku, zero problemu z odwroceniem sie z policzka na drugi policzek. A teraz to jakos chyba mu sie nie chce bo jak kade go na brzusio to tylko non stop memla swoja piastke. To jest wiecznie glodne dziecko hehe..

Malo tego jak chwyce tego malego szkraba pod lopatki i poczuje grunt przy stopkach to przesuwa nozki tak jakby chcial juz chodzic.

elutka masz rację, już nie czytam...zwyczajnie nie chciałabym niczego przeoczyć i zaniedbać, ale już się nie nakręcam. W przyszłym tygodniu mamy szczepienie to zobaczymy co tam pediatra stwierdzi.

hej dziewczyny:-)
Dawno mnie było...wybaczcie ale byłyśmy z mała w szpitalu. Co prawda wyszliśmy tydz temu ale nie całkiem zdrowa Ola pochłaniała cały mój czas ,do tego Antek dostał grypę i cały czas chcę mamę. W szpitalu byłyśmy 8dni bo mała miała zapalenie ucha z wyciekiem. W czas się zorientowałam ,że coś się dzieję.
Lecę poczytać co u Was,bo zupełnie jestem w tyle...
pozdrawiam ciepło.

ulenka u nas w sumie bez nowości, dzień za dniem leci i tyle;)Urzęduję z domu z Małym, starszak w przedszkolu, ot i tyle:)

reklama
a u nas teraz ferie a maly chory i nawet na dwor wyjsc nie moze. caly czas slysze nudze sie ,,nudze i juz nie wiem co mu wymyslac za zabawy

Do góry