reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Magda - trzymam za was kciuki! Bądź silna dla Malutkiej, na pewno jesteście pod dobra opieką

Jeśli chodzi o wątek zamknięty to ja po raz kolejny mówię że jestem za :-) im bardziej zaawansowana ciąża tym bardziej się utwierdzam w tym przekonaniu i w 100% popieram zdanie Uli. U mnie też pojawiają się dolegliwości dość intymne, problemy których nie chce poruszać tak otwarcie nie wiedząc kto je czyta tak więc moje zdanie znacie :-)

reklama
musimy poczekać aż reszta dziewczyn się wypowie ale myślę,że większość będzie tego zdania co i my.
Dziewczyny a Jagoda odzywała się ostatnio? Jeśli tak to chyba przeoczyłam....

rzadko pisze ale też jestem za zamkniętym :)

a dziś się dowiedziałam że jestem strasznie marudna i że stwarzam wrażenie że żałuje że jestem w ciąży
że widać po mnie że wolałabym ten etap pominąć

mam za swoje wyżalanie sie czasem że mi ciężko przy dziecku chorym na sma i ciąży,

ogólnie nawiedzają mnie ostatnio bóle żoładka a mały sie przyczynia do jeszcze gorszego bólu bo mnie po nim kopie macie coś podobnego?

a piszecie o nie trzymaniu moczu po powiem że u mnie masakra z tym jest nie wiem czy to wina cesarki, pierwszej ciąży ale teraz jest tragedia- kaszel, kichanie, nie mówiąc już jak był czas wymiotów

pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Moje dziecko dalo sobie świetnie rade mówi że szkoła jest superaśna a ja cały dzień sie martwiłam przez co brzuch mnie boli, ale jutro juz będę spokojniejsza a co najdziwniejsze ona siedzi taka spokojna a zawsze to roznosi mieszkanie.

A jak wasze dzieci po pierwszym dniu szkoly lub przedszkola?

Kar a nie mówiłam?! hihi dzieci zawsze szybko się przyzwyczajają,za to nam rodzicom jest gorzej. Mój Antoś też był bardzo zadowolony z dzisiejszego powrotu do przedszkola i taki dumny jest ,że do średniaków awansował hihi

Ula miałaś rację tylko ona ze mna siedziala a jak bylam w pracy do z babcią dziś pierwszy raz o obca osobą i najlepsze ze pani sie slucha a w domu powiedziala że będzie nie grzeczna haha

Super że Antek zadowolony

reklama
Do góry