reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Witajcie. Nie jest dobrze. Szyjka zaczyna się rozmiekczac. W poniedziałek przenoszą mnie do Szczecina gdzie będę miala lepsza opiekę.

reklama
Annte - :-( modlę się abyście mieli dobra opiekę i wytrwali jeszcze choć trochę

Ewelinka - do której szkoły rodzenia się zapisałas?

Ewelinka- jutro w Rumi w centrum handlowym jest darmowe USG 4D, chyba coś w tym stylu co już byłaś w Gdańsku.

Annte- ściskam bardzo mocno kciuki za Was!

Annte kochana nie mogą założyć krążka? Coś muszą zrobić. Trzymam kciuki.

Anncka zapisalam sie na Morenie bo mam blisko i wiele znajomych mi polecalo ;-)

Anula wiem ale za daleko, nie mam sily stać juz w tej kolejce no i jutro jedziemy z Adasiem do jego rodziny bo mamy dostac od nich rzeczy dla Kubusia ;-)

ja tak na szybko chciałam zobaczyć co u magda uk i annte kochana trzymam kciuki!!! nie denerwuj się tylko bo to nie pomoze a może zaszkodzić.&&&&&&&

Dziękuję Wam dziewczyny, kciuki i wsparcie na pewno się przydadzą. Jeśli po zmianie leków do poniedZiałku nic sie nie poprawi to Szczecin i raczej już na to się nastawiam. Najgorzej zę w domu zostanie Ninka, już za nią bardzo tęsknię! !! Ale trzeba to trzeba.
Krążek w moim przypadku nie wiele da bo dzieci napieraja na szyjke.

reklama
Do góry