reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Co do rozka to u nas bardzo praktyczny ale tylko na miesiąc później już się nie sprawdzał chłopcy byli już za duzi. Spiworkow miałam kilka w różnych rozmiarach i wszystkie jak nowe dzieci nie chciały w nich spać dostawały "wścieklizny". Od znajomych tylko córka spala synek już nie chciał więc to zależy od dziecka.

reklama
Kochane ja na sekundę,żebyście się nie martwily. U mnie pomału lepiej. Temperatury juz nie mam,tylko zero apetytu i totalne osłabienie. Nie ma mnie bo trafili nam się niezapowiedziani goście. Będą kilka dni i w związku z tym jestem tylko chwilami. Na pisanie czasu brak. Ale jesteście kochane,że pamiętacie i martwicie się. Myślę o Was i pozdrawiam serdecznie :-)

hej dziewczyny:-)
co tu taka cisza ostatnio panuje? coraz nas wiecej na L4 ,a coraz tu ciszej...?

mnie dzis glowka boli od samej chwili gdy otworzylam oczka,wypilam kawe (bo juz mi smakuje) i czekam moze przestanie,jak nie to bede zmuszona wziąć dzis apap bo popoludniu jade na imieniny i musze jakos funkcjonowac,nie moge dopuscic by sie rozbujalo na dobre.

życze Wam milego weekendu:-)

Hej. My nadal w szpitalu. Wlasnie walczylam z Milena zeby wypila leki. Masakra. Ona mokra ja mokra opluta i okopana

U nas deszczyk pada to troche inne powietrze

Magda dobrze ze jest lepiej.

Ulenko mnie tez glowa boli dzisiaj a maz wczoraj przywiozl kawe i chyba zabral z powrotem bo nie moge znalezc:cool:

Witam się Dziewczynki!

Wszystkim Annom życzę z okazji imienin dużo zdrówka, samych szczęśliwych i radosnych chwil oraz spełnienia marzeń! :laugh2::laugh2::laugh2:

Hej Sloneczka ;**

Ja również wszystkim Anulkom zycze wszystkiego najlepszego :**

Ja dzis z okazji urodzin dostalam od 5 rano kopy które mnie obudzily <3 Synus tez mamie złożył życzenia. Najpiekniejszy prezent na świecie :-) kocham Go!

No nic trzeba się ogarnąć, zjeść i znów do kuchni bo na 16ta imprezka :-)

Także Kochane miłego dnia :***

P.S. cos zle spałam bo bola mnie plecy :-(

Ewelinko no to z okazji urodzinek również wszystkiego co najlepsze Ci życzę. Spełnienia wszystkich marzeń Kochana:tak:Sto lat!

Jagoda mala juz na pewno tez zmeczona stanem rzeczy i dlatego chimeryczna,mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia i bedziecie mogly znow cieszyc sie kazdym dniem w domku. powodzenia. ukochaj małą od e-ciotki

reklama
Ewelinka wszystkiego najlepszego! :* A przede wszystkim szczęśliwego dotrwania do grudnia a później dużo dużo sił do kochania małego skarba :-)

Wszystkim Aniom oczywiście najlepsze życzenia imieninowe :-) a w imieniu swoim serdecznie dziękuje, bardzo to mile że pamiętacie :-) buziaki

Jagoda - powodzenia! Obyscie jak najszybciej mogły wrócić do domku :-)

My z mężem byliśmy wczoraj u znajomych, wracaliśmy o 2 w nocy.. Macius chyba nie lubi nocnych spacerów bo strasznie stwardnial mi brzuch gdy szliśmy do domu, normalnie kamień... Zaczęłam się martwić ale dzisiaj od rana już ok więc moze to byla tylko kwestia zmęczenia. Mały kopie od samego rana :-D

Do góry