anula- jajko sadzone z ziemniakami i sałatka ze słoika
ale pochwaliłam go, żeby się nie zniechęcił, nawet zaczął wypytywać jak się robi kotlety z piersi
ja rybki się objadłam nad morzem i jak na razie mam dość, ale masz rację, jedz bo zdrowa
śliwka węgierka- ja nie muszę, ale przyznaję, ze chętnie codziennie bym chodziła na takie badanie
evi- mój pies też był przylepa, nawet do wc właził i kładł mi się na stopach.. ale bardzo mi go teraz brakuje, we wrześniu minie rok odkąd go uśpiliśmy, miał 16 lat, (o smrodzie nie wspomnę, bo była masakra pod koniec) a z moim M to raz na jakiś czas trzeba pokazać rogi
pierogów też bym zjadła..z jagodami
oomamba- ja również polecam i zamierzam kupować pampersy baby dream, a chusteczki nawilżone uwielbiam Dada z biedry
estranea- tak, na urlopie było super, to super, ze maluch daje o sobie znać
co do odpampersowania, to u nas na ostatni gwizdek przed przedszkolem i na nakładkę na wc, nie na nocnik
kar- rożka używałam na samym początku, śpiworka do spania- nie, mam bardzo ciepło w domu, tylko do wózka się przydał
A ja wróciłam z działki atakowaliśmy tygodniowe habazie, zrobiła się istna dżungla, przywiozłam wiadro aronii, pożeczek i zrobiłam słoiki ogórasów. Zrobię soczki, akurat będzie dla dzidzi