reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Agrafka no dzis wlasnie odebralysmy go z lotniska....teraz spi...

co do spuchnietych nog to mam najbardziej rano i wieczorem. staram sie jak najwiecej chodzic boso...

jesli chodzi o ruchy to moja buba leniwa jak cholera da znac 2x dziennie kopnieciem (rano i wieczorem)i caly dzien cisza

reklama
Witam
japol- ja też miałam problem żeby oduczyć sikania w pieluchy nocnik byl fajny ale do zabawy i nam pomogła nakładka na kibelek pokazałam jej jak ja robię i ona chciała jak ja i zadziałało że teraz umie jak mama i była z siebie dumna.
gosia ja używałam dada babydream i pampers nie widzę różnicy i teraz tez tak będę robić
ula super że brzuch juz nie boli:-)
jagoda23 życzę zdrówka dla córki
My dziś z Jula pojechałyśmy do warszawy na zakupy do smyka od dziś są jeszcze większe przeceny np 5szt body z dł rękawem 30 zl skompletowałam dziś większość ubranek dla Anielki, ale ledwo żyje nogi spuchnie kręgosłup nasuwa ale oszczedziłam dużo kaski.
Mam pytanie czy któraś z was używała śpiworka do spania i rożka bo nie wiem czy warto kupić??
Pozdrawiam

Witam Dziewczyny,

Widzę ze sporo naprodukowałyscie :)
Nadrobię Was jutro, dzisiaj niestety tak mnie głowa boli że nie moge nawet w ekran patrzeć. Nicto i tak czasem byc musi.

Pozdrawiam serdecznie!

anula- jajko sadzone z ziemniakami i sałatka ze słoika :-D ale pochwaliłam go, żeby się nie zniechęcił, nawet zaczął wypytywać jak się robi kotlety z piersi :-D ja rybki się objadłam nad morzem i jak na razie mam dość, ale masz rację, jedz bo zdrowa
śliwka węgierka- ja nie muszę, ale przyznaję, ze chętnie codziennie bym chodziła na takie badanie :-D
evi- mój pies też był przylepa, nawet do wc właził i kładł mi się na stopach.. ale bardzo mi go teraz brakuje, we wrześniu minie rok odkąd go uśpiliśmy, miał 16 lat, (o smrodzie nie wspomnę, bo była masakra pod koniec) a z moim M to raz na jakiś czas trzeba pokazać rogi :-D pierogów też bym zjadła..z jagodami
oomamba- ja również polecam i zamierzam kupować pampersy baby dream, a chusteczki nawilżone uwielbiam Dada z biedry
estranea- tak, na urlopie było super, to super, ze maluch daje o sobie znać
co do odpampersowania, to u nas na ostatni gwizdek przed przedszkolem i na nakładkę na wc, nie na nocnik
kar- rożka używałam na samym początku, śpiworka do spania- nie, mam bardzo ciepło w domu, tylko do wózka się przydał
A ja wróciłam z działki atakowaliśmy tygodniowe habazie, zrobiła się istna dżungla, przywiozłam wiadro aronii, pożeczek i zrobiłam słoiki ogórasów. Zrobię soczki, akurat będzie dla dzidzi

[SUB][/SUB] ja uzywalam rozka wg mnie jest przydatny szczegolnie gdy przychodza goscie po co maja brac na gole cialko jeszcze sie usunie nie daj Boze. Wedlug mnie jest wygodne. A co do spiworka nie pomoge bo nigdy nie mialam.

opowiem Wam jak ja oduczylam malego siusiania w pieluchy. kupilam w pepco kilka tanich autek (po 2zl za szt) ustawilam na takiej wys ze nie mogl sam dosiegnac ale widzial je doskonale...postawilam ponizej nocnik i za kazde zawolanie o siusiu i posiedzenie na nocniku juz dostawal autko (nawet nie musial sisi zrobic chodzilo o zaprzyjaznienie sie z nocnikiem) po paru takich akcjach sam wolal i to juz bez nagrody. zajelo nam to ze 3dni. pozniej juz tylko na noc zakladalam pieluchy.

dziewczyny ale ja dzis poszalalam...oprocz pierogow z jagodami zrobilam jeszcze caly gar golabkow hahah bede na jutro na obiad a reszta do zamrazalki. szykuje zarelka jak na jakas kleske zywiolowa:-D

Kar rożek uważam za bardzo przydatny, nawet Arek sobie w nim spał. Śpiworek miałam na rozmiar 62 i zapomniałam o nim, jak sobie przypomniałam to posłużył mi może ze 3 tyg max., a szkoda, bo pamiętam że nawet mi się spodobało ubierać go na noc.

Agrafka uh podziwiam - ogórki, aronie, porzeczki, soczki.... Ja zrobiłam ostatnio 3 słoiki fasolki szparagowej i myślałam że ducha wyzionę:D Aaaa i też kupuję chusteczki tylko dada i tylko te niebieskie:) Niektórzy przewrażliwieni odradzają je bo mają parabeny ale bez przesady przeceiż te parabeny w d... nie wsiąkają:)

Ulenka no w następną coś wstąpiło jak nie pierogi to gołąbki:) a ja dziś nawet bez obiadu a ty mi tu z golabkami wyjezdzasz!:)

Jutro mam imieniny, z kasą krucho, a coś trzeba podać symbolicznie na stół, więc zrobiłam babeczki, upiekłam spore bezy, jutro je udekoruję kremówką i na to uduszone w syropie z agawy brzoskwinie i jabłka. Mam zamiar jeszcze jutro z rana zrobić coś ala cebularze tylko że z pieczarkami dodatkowo. Mam nadzieję że to wystarczy, przypłaciłam to znowu spuchnietymi nogami, ale nie lubię, jak ktoś chocby przyjdzie złożyć życzenia a ja nawet nie mam czym poczęstować.

reklama
Do góry