reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Mitemil uważaj na siebie kochana, u mnie też leje dlatego mam dziś tyle czasu na bb
No i gratulacje półmetka :) ja muszę jeszcze trochę poczekać.Ja mam dziś na obiad ryż, skrzydełka z piekarnika i własnie wstawiłam do pieczenia murzynka :)

75magda witaj i rozgość się :) ja mam termin na 11 grudnia

reklama
ale burza u mnie na dworze i w głowie prawie mam - boli głowa. ;/
podczytuje trochę was ale wybaczcie nie mam siły pisac ... :(
witam nowa grudnioweczke :)

czesc dziewczyny:-)
ale ma dzis dzien...niech sie juz konczy! zapomnialam zaplacic rachunek za tel meza i mu zablokowali!!! masakra nie wiem jak mi moglo to umknac. Normalnie byl tak zly ze szokkk. A ja swiecie przekonana,ze zaplacilam. Ale zaraz wpalcil,zadzwonil i na szczescie mu odblokowali. Co za historia.
jeszcze zaraz czeka mnie wyjazd do babci 30km od srody a taka pogoda,ze nic sie nie chce. siedze,nie ruszam sie a cala klejaca jestem. normalnie coraz mi gorzy!!!

Mitemil a Ty kochana odpoczywaj ile wlezie i sie oszczedzaj w te upaly.

Jagoda a ja po cichu marze o coreczce,ale cicho sza zeby nikt nie uslyszal bo jeszcze zapesze hihihi

lionessa bedzie dobrze tylko sluchaj zalecen lekarza i sie do nich stosuj. to na pewno malenstwo rosnie:tak:

Magda trzymam kciuki za corunie w nowej klasie

Witam tez nowe grudnioweczki:tak: fajnie ze wpadlyscie,piszcie do nas czesto:tak:

Witam nowe Mamusie :)

Ja znow nie mialam dostepu do kompa bo sobie pojechalismy na ryby :) Tylko teraz trudno wracac do pracy, tym bardziej ze po osmiu godzinach siedzenia tylek jednak boli....

Dopiero dzisiaj odetchnęłam z ulgą ... Po teście Pappa miałam ryzyko ZD 1:32 także masacra:no:. Na szczęście po teście NIFT okazało się , że wynik jest prawidłowy Ryzyko 1 do 19 milonów !!! Także miesiąc nerwów i niepewności, ale teraz ogromne szczęście !!!!

Nareszcie się doczekałam. Po trzech tygodniach zadzwonili z laboratorium. Wyniki amniopunkcji są ok.
POD SERCEM NOSZĘ ZDROWEGO CHŁOPCZYKA!!!

Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za każde słowo otuchy i pocieszenia. Wiem, że bez Was wywieźliby mnie do zakładu zamkniętego. Ale teraz zaczynam się cieszyć :-):-D:laugh2: No i nareszcie powiem córce (bo nadal nie wie, że mama nosi dzidziusia w brzuszku), że będzie mieć braciszka (może być zawiedziona, bo wspominała coś o siostrze:-p). Jeszcze raz Wam za wszystko dziękuje. Z tego szczęścia się dzisiaj chyba upije... colą :-D:laugh2:

magda z uk, kamila-ja robiłam swoje, ale poł kuchni w mące, mycie tego wszystkiego, powiedziałam, że pierdziele za 2 zł się męczyć
ewelinka shn- jej to rzeczywiście, szkoda chłopaka
kulka- będzie dobrze, nauczy się samodzielności na takim wyjeżdzie :-)
lionessa- ojej mam nadzieję, ze przejdzie, pewnie brzuszek rośnie, oby było dobrze
mitermil- rzeczywiście to już 3 tyg! myślę, ze jakby było coś nie tak, to chybaby dzwonili, czekamy na wieści, ale mnie wystraszyłaś tym omdleniem, uważaj na siebie!
75 Magda- witaj, gratulacje dziewczynki :-) zazdraszczam :-) ja też chce córunie, uf dobrze, ze z wynikami wszytsko ok
jagoda- wczoraj wkleiłam super stronke, baba ma świetne pomysły na przystawki i obiady
Kuchnia Broni
gabi -witaj, ja też z końcówki grudnia:-)
Jej co za dzień, wszyscy się kłócą, gdzie nie zadzwonię, to przyjaciółka pokłocona z mezem, mój mały ma focha cały dzień, to jak nigdy położyłam go spać, bo już miałam dość.

reklama
Witam sie porannie i ja:)

Mnie wczoraj glowa pekala poszlam spac o 8.30 i tak dzis do 8... Ale cos pulsuje w skroniach jeszcze. Zajadam gofry z nutella :-)

Witam nowe mamusie tez mam termin na 10 grudnia i tez corcia :)

Do góry