reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Agrafko dziękuję :-) Poszła dzielnie,mimo że nowi nauczyciele. Ale fajnie,bo tak uroczystoście ich powitali :-) Pizze chyba zrobię na weekend. Powiedz,jaki masz przepis na ciasto?

Kamilka ja muszę często zmieniać pozycję,ale u mnie ze względu na rozchodzace się spojenie. Na razie najgorzej jest jak leżę,a najlepiej jak chodzę. No i każda zmiana pozycji jest mało komfortowa :-/

Ewelinko przykro mi z powodu kolegi męża \*/ A z ta teściową,to wiesz....i tak źle i tak nie dobrze:-D Do kiedy czekasz na potwierdzenie płci?

reklama
Cześćdziewczyny!
U naspogoda ładna. Wczoraj się chmurzyło, w dzień coś popadało, ale nadal ciepło.

Mitemil,Ulenka – ja miałam 3x oxy podaną w ciągu 7h. Skurcze były na maxa. Rozwarcie szłożółwim tempem. Dobiłam ledwo do 5.

Magda zuk – znów wielkie dzięki za rady i wskazówki. Co do snu to się z tobą zgadzam,tu nie można zabraniać czy zmuszać. Organizm sam wie, kiedy chce odpocząć.

Czarna– ja wręcz przeciwnie – apetyt dopisuje. Ale staram się nie jeść dużo więcejniż przed ciążą. Zapachy też mnie nie odrzucają i nie mam zachcianek.

Magda zuk – powodzenia dla córkiJ

Kamilka – ja na razie nie mam problemu z siedzenie. W sumie nie siedzę nigdydługo bo i w pracy i w domu muszę się ruszać.

Zanag, Kamilka - ja chodze do pracy na 8 ale jak ide spac o 20, to od 4 rano juz nie spie:) to pisze na forum, czytam ksiazki, albo ogladam seriale. I oczywiscie o 7.20 ledwo sie wyrabiam zeby wyjsc:p
Kar- ja ostatnio tez odczuwam hormony. Ogolnie nie jestem osoba panikujaca, zawsze podchodze zdroworozsadkowo do wszystkiego. A przedwczoraj poplakalam sie nad artykulam jak to niemowe zaraz po porodzie probuje doczolgac sie do piersi samo. Jak sobie wyobrazilam, to ryk:) A wczoraj placz nad wynikami, mimo ze wiem ze nie ma co sie jeszcze denerwowac przed posiewem i dodatkowymi badaniami. Ale lzy lecialy i nie bylam w stanie tego wytlumaczyc mezowi. A dzisiaj juz patrze z dystansem na to.

Haha - zrobilam w pracy wszystko co powinnam juz i gdyby nie spotkanie o 12 to bym sobie juz poszla:) Ide na herbatke z kolezanka:) A tak do domu o 12.30:) ta mozna pracowac...

kamilka- ja również mam problemy z odpowiednia pozycją, też mnie ciągle uwiera
ewelinka shn- przykro mi z powodu śmierci kolegi męża, młody facet?
ewelinka z uk- mam gotowe ciasto w cerrfourze, jest przepyszne i kosztuje grosze , bo niecałe 1zł za jedną tackę, jak chcemy się najeść jak bąki, to kupuję dwie 10275591_864274503600834_3445827151562951327_o.jpg

Załączniki

• 10275591_864274503600834_3445827151562951327_o.jpg
    10275591_864274503600834_3445827151562951327_o.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 35
Chodzę po mieście w oczekiwaniu aż córka skończy zajęcia i właśnie musiałam uciekać z mojego ulubionego sklepu Debenhamsa....
Wszystko mają dziś w half price :-O CO gorsze...mam u nich kartę....o nie....to się mogło źle skończyć :p

reklama
Do góry