reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Cześć wszystkim,

sorki za długie milczenie, ale najpierw powaliły mnie mdłości, a potem praca...:szok:

Kamilka - długie siedzenie jest bardzo upierdliwe, ciągle się wiercę i w miarę możliwości zmieniam pozycję.

Ewelinka shn - rodziłam w tym szpitalu 8 lat temu. A może bardziej "rodziłam". Potwierdzam, że z cesarkami się nie spieszą, ale szpital na Zaspie niestety nie jest wyjątkiem. Ponoć gdzie indziej spieszą się jeszcze mniej. A Ty się wybierasz może na szkołę rodzenia?
Przykro mi z powodu kolegi męża.

Magda z uk - trzymam kciuki za synka! Mnie się akurat marzy druga córeczka.Może coś będzie wiadomo pod koniec miesiąca.

A moja pociecha pojechała na obóz w poniedziałek.Pierwszy raz! :szok:Myślałam, że będę bardziej spękana. Na minus to, że tam nie mają zasięgu i poza jednym smsem od wychowawczyni (a właściwie komendantki), że wszystko OK, nic więcej nie wiem. Z drugiej strony jest tam z koleżanką i jej starszą siostrą, więc jestem dobrej myśli. Może wróci bez zapalenia płuc, może przywiezie choć połowę rzeczy z powrotem... :sorry2:

reklama
Witam dziewczyny,
U mnie dziś smutno - od wczoraj boli mnie brzuch , ale ze ja twarda jestem to nic nie mówiłam tyko polegiwałam i nospa. A że nie przestało- dziś zadzwoniłam do gina- mówię że boli mnie podbrzusze i twardnieje a on na to ze niedobrze, kazał powtórzyć wyniki moczu brać duphaston, nospe magnez i leżeć. Więc leżę i zaklinam los żeby było dobrze.
Ot i taka to rocznica! ;(
Dobrego dnia pozostałym!

Ewelinka - przykro mi z powodu śmierci kolegi, bardzo młody chłopak..., a co do synusia to mysle że napewno sie potwierdzi, rzadko chłopak staje sie dziewczynką częściej dziewczynkom wyrastają siusiaki, dlatego zazwyczaj dziewczynki póxniej ujawniają sie na usg. Jeśli u mnie mieszka dziewczynka to ja chyba zwariuje i będa mnie musieli przykuc kajdankami do kaloryfera żebym nie wydała całej kasy na sukienusie :)

Magda z uk - haha, dzielna jesteś jak takie promocje a Ty na nic sie nie skusiłaś.
No i gratulacje dla córeczki, zazwyczaj to jest tak że my sie martwimy jak te dzieciaczki sobie poradzą a one genialnie odnajdują sie w nowych sytuacjach.

Agrafka - musze kiedyś wypróbować te ciasto, myslałam że sie pomyliłas w cenie, ale jak popatrzałam na opakowanie to sama zobaczyłam, jesli naprawdę dobre to szkoda czasu żeby się samemu bawić, napewno kiedyś wypróbuje.

Co do wstawania to ja jak jeszcze pracowałam, bo teraz zaciążyłam na wychowawczym co drugi tydzień chodziłam na 6 rano i wstawałam o 4,30 bez problemu a czasami nawet trzeba było przyjść na 4 to wstawałam przed 3, plus był taki że o 12 w południe dniówka zaliczona :)

lionessa to łykaj leki i leż grzecznie, może to nic groźnego dzidzius teraz szybko rośniei potrzebuje więcej miejsca sobie zrobic i stad te bóle, ale lepiej dmuchać na zimne.

klulka córka napewno dobrze sie bawi i odpoczywa, ja juz od ponad tygodnia nie mam starszego jest z moją mamą w niemczech, ale jestem już przyzwyczajona bo dopóki chodził do przedszkola to czasem i dwa miesiące z nią tam był. Ale fakt pierwszy raz gdy dziecko wyjeżdża bez nas przeżywa się bardzo

Lionessa uważaj na siebie! Jak będzie wciąż bolało, nie czekaj, tylko na IP, ok? No i przytulam...i wierzę,że to jednak nic złego :-)

Kulka fajnie, że się odezwałas :-) Nie znikaj nigdy więcej na tak długo :p W uk to znowu cc robią chyba aż za często. Aż trudno powiedzieć co gorsze...nie widzę na telefonie ile lat ma Twoja córcia,ale moja jak wyjechała w lutym pierwszy raz beze mnie na ponad 2 tygodnie,to wylam całe popołudnie :-D A ona była dzielna. Z radością mi pomachala i poszłaaaaa :-O Bądź dobrej myśli. Wróci zadowolona,cała i zdrowa :-) NO i dla Ciebie kciuki za córeczkę i dziękuję ;-)

Cześć. Witam się burzowo. Pada i grzmi :baffled: Wczoraj z tych upałów zemdlałam. Narobiłam stracha rodzince, wiec mam nakaz leżenia :crazy: Wczoraj minęły trzy tygodnie od amnio i nie dzwonią. Więc postanowiłam ja to zrobić, ale w labolatorium nikt nie odbiera :-( Dzisiaj stuknął mi 20 tc, czyli półmetek :-D A w piątek stuknie mi 30 lat :blink: Co chwile jakieś okrągłe liczby ;-)
Na obiadek mam dzisiaj rybkę, a na deser bób :laugh2: Całuski dla wszystkich biegających, siedzących i leżących grudniowych ciężarówek :-p

No i już laptop włączony, a my musimy wyjść z domu. Eh... Napiszę do Was chyba jutro w taki wpadku.
Muszę dziś iść do przychodni z położną pogadać, a potem chcemy nad wodę zaraz po męża pracy, więc muszę przeprosić i zniknąć bez pisania. Jednak posta już zaczęłam i mam zapisanego ;-)
Miłego dnia!

MITEMIL chyba dobrze jednak, że u Ciebie popada przy takim obrocie sprawy. Może bedzie Ci chłodniej, przy takich upałach wcalę nie trudno o omdlenia. Trzymaj się i odpoczywaj!

LIMONESA ja mam nadzieję, że to dzidziuś się remontuje i powiększa mieszkanko! Także odpoczywaj i jak Magda piszę, w razie pogorszenia jedz do szpitala. W razie czego pomogą.

Buziaki!

reklama
hejoo

mala spi, ja wcinam pyszne ciacho od tesciowej, a mialam robic ciasteczka "warte grzechu", chyba jutro zrobie, kupilam piekarnik to bede teraz piekla:tak::tak:

u mnie piekna pogoda, poprane, posprzatane, krokiety na obiad zrobione, ahhh...siedzialam w basenie, ale mala jak mnie w nim widzi to histerii dostaje i musialam wyjsc:sorry2:

magda ja te marze o chlopcu, 23 mam usg mam cicha nadzieje, ze bedzie ten chlopiec;-)

dziewcznki podrzuccie mi jakies przepisy na pyszne perzekaski. Milena ma 20 roczek i nie wiem, co zrobic do jedzenia

Do góry