reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Zanag lepiej się nie nastawiać. Może zrobią Ci niespodziankę;-)

Makrofag Ty musisz planować sobie spacery, a ja tylko marze by siąść na dupencji. Mimo to jakoś nie mam zabójczo szybkiej przemiany materii:eek:

Mysza super,że wakacje udane :-)

reklama
Kochane ja jutro idę na wizytę :) MAMY MALUTKA NADZIEJE ZE SIĘ DOWIEMY KTO SIĘ TAM CHOWA W BRZUSZKU :)CZUJE JUŻ KTÓRAŚ Z WAS RUCHY MALEŃSTWA>>

Ostatnia edycja:
No szansę są ale nerwy mam zszarpane, jeszcze jak na złość chłopaki broja zamiast w wyrkach spokojnie leżeć. Przy nich musze nerwy na wodzy trzymać.ach te hormony w ciąży ale przynajmniej na nie wszystko można zwalic ;)

hej dziewczyny:-)
nie odzywalam sie od nd bo jakos weny na pisanie nie mialam,ale czytalam Was na biezaco:tak:
Myslalam ,ze z wzdeciami i zaparciami to tylko ja mam problem ale okazuje sie ze nie tylko... kupilam sobie dzis lactulosum,moze pomoze. Wzielam na razie 1 lyzke,jutro poprobuje jeszcze. Jestem wykonczona tym uczuciem,bo caly czas mam wrazenie ,ze jestem pelna i jest mi poprostu niedobrze. Do tego doszla jeszcze dzis zgaga wiec nie za fajnie.Czuje sie jakbym wazyla ze 100kg. buuuu

Joapl a wiesz,że ja jestem jakąś dziwną oazą spokoju? Nic mnie nie wkurza. Kompletnie nic. Nawet jak dzieci coś naskrobią, albo mąż zrobi coś inaczej niż chciałam...hmmm....skoro hormonki tak Ci dają popalić, to pewnie babeczka w brzuszku siedzi:tak: Trzymaj się kochana i powtarzaj sobie,że nie ma sensu się kłócić. Szkoda życia. Na pewno jutro będzie lepiej:-)

Ulenko no właśnie się nie odzywałaś :cool::-) Ok, już nic nie mówię.....a do setki to Ci jeszcze daleko. Nie wiem jakbyś się musiała starać,żeby dobić do niej:-D

reklama
Hej ;-)

Na mnie Lactulosum dziala nawet w malych ilosciach ;-)

Jutro znowu ide oddac siku i krew... na czwartek..

Jopal ja tez chodze jak bomba :-) wszystko mnie wkurza.

Madzia ja tez sledze na bieżąco ale brak mi weny do pisania.

Anncka hop hop gdzie sie podziewasz?

Do góry