reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

cypryda, oo mamba- ale się uśmiałam,z Waszych snów
zaglądnęłam sobie do sennika, z przymrużeniem oka ;-)
ktoś wiezie ciebie na taczce: ktoś kopie pod tobą dołki
wampir: zagraża ci, że wpadniesz w sidła człowieka, który może cię wykorzystać.
sweter-Jeśli w Twoim śnie pojawił się sweter, możesz się spodziewać, że Twoje starania w końcu zostaną docenione.
kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia

reklama
Witam sie i ja:-)

Ale nic sie nie chce ,za oknem wietrznie ale slonecznie,ale niestety ten wiatr przeraza buuuu.
Na obiad dzis zrobilam zupe szabelkowa hihi ale niedzielny obiad nie ma co hihi:-D zupelnie na nic innego ochoty nie mialam a jak tylko wspomnialam o zupie to Antek podchwycil i juz w garneczku sie pyrci:-)
Wiecie co, jadlam wczoraj takie fajne lodeczki ziemniaczane ala frytki ale duzo ,duzo lepsze i zjadlam na kolacje hihi i wiecie z czym ?z jogurtem bałkańskim! tak nabieralam ta lodeczka jak lyzeczka i najesc sie nie moglam taka pycha mniam. dziwne to ,ze nigdy czegos takiego nie jadlam a wczoraj tak mi weszlo w glowe (choc smaku nie znalam) ze Łukasz musial jechac specjalnie szukac czegos takiego...i wiecie co znalazl jest w piotrze i pawle teraz promocja 1+1za grosz i kupil od razu 2 paki hihih wiec jestem zabezpieczona:-D

kurcze maly mi wola nalesniki musze isc robic a ja nie moge nawet zjesc bo jutro powtorne badanie moczu i oby nie wyszla znow glukoza w nim...wiec dzis sie oszczedzam z jedzeniem i mam nadzieje ze mi to wyjdzie.

Cypryda jak bedziesz w tych Czechach to rzuć mi czekolade studencka biala z ananasem :-)

Hej ;-)

Ja dziś mam lenia... chyba zamowimy pizze ale nie wiem czy ja zjem bo mi dzis nie dobrze.. az się glupia poryczalam ze nic nie moge zjesc bo mi zle ... wczoraj tez plakalam nie wiem czemu u moich rodziców ...

Ulenko takie pysznosci sa rowniez w lidlu. Tylko sa juz w przyprawach. Mi smakuja ;-)

Milego dnia ;-)

a o ryczeniu to mi nic nie mowcie. Wczoraj to co odpierniczylam przechodzi ludzkie pojecie heh tak sie rozryczalam ,ze az szlochalam! normalnie w glos beczalam i nie wiem czemu. Łukasz to mnie przytulal a sam nie wiedzial co mi jest i jak mi pomoc w tym wszystkim. z 5min to potrwalo i juz bylo ok:-D jakas masakra!:-D:-D:-D

Widzę, że szał ciekawych snów był:-)
My wczoraj zrobiliśmy pierwszą rundkę po sklepach - wózki, foteliki, łóżeczka. I zakupiłam pierwsze spodnie ciążowe bo do pracy z rozpiętym rozporkiem to wstyd chodzić... A niestety taka firma że leginsy nie wchodzą w grę. Więc po takiej wycieczce nawet nie pamiętam jak zasnęłam i do 8rano spałam. a u mnie to dziwne budzić się po 6. 8 godzin snu i tyle. Któraś z Was też tak ma??

Dzisiaj na obiad młode ziemniaczki z bruskelką.

reklama
a ja dziś zrobiłam placki ziemniaczane z całą śmietaną dużą 12 :szok: jak tak dalej będzie, to na serio będę kupować swetry roz. 46 , ale chce mi się tłustego strasznie.

Do góry