reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej kochane. Melduje sie ze zyje...

Ja chyba dzis mialam najglupszy sen. Snilo mi sie ze poszlam do wc a tam na papierze ciupke krwi. W senniku wytlumaczone to tak ze jakas radosc jak jasna krew

Ostatnia edycja:
reklama
MAgda to też niedawno miałam podobny sen, z tym że u mnie to krew leciała ciurkiem i darłam się żeby mnie do szpitala wziąć. Ale to wiadomo, za bardzo czasem się myśli i dlatego.

My dziś skoczyliśmy do muzeum z maszynami wojennymi, do jednego wojskowego samolotu można było wsiąść, Arek nie chciał wyjść z tego samolotu heh. Potem skoczyliśmy do Zagnańska, dąb Bartek jeszcze daje radę hehe zdążyliśmy dojść do niego i od razu biegiem na parking bo ulewa....
No ale lepsze to niż siedzieć w domu.

Ula dobrze że mi przypomniałas o kolejce, ponoć koło nas też gdzieś niedaleko jest, to juz wiem gdzie za tydzień pojedziemy:D

Witajcie,

podczytuję Was od 500 str :) i mam wrażenie że już troszkę zdążyłam poznać.
Przygarniecie kolejną grudniówkę?

Serdecznie pozdrawiam!

Witaj zanag :-) i reszcie grudnióweczek też mówię cześć.

też miałam dziś okropnie porąbany sen, śniło mi się że jechałam z mężem nocą samochodem, on kierował siedząc tyłem na fotelu pasażera a w drugiej ręce trzymał maleńkie dziecko zaraz przy otwartym oknie, ja się tak bałam, w końcu mu zabrałam to dziecko a ono miało taką zmarzniętą buzię :-:)-(. Obudziłam się z bólem głowy.

Dzisiaj trochę więcej męża w domu więc uciekam dalej do niego bo w tygodniu mało się widujemy.
miłego wieczoru.

Witaj zanag:-)rozgosc sie:tak: dlaczego tak pozno sie odzywasz?
p.s. mamy ten sam tc:-)

o :) faktycznie! w zeszłym roku 3 moje koleżanki miały termin +/-3 dni o siebie - oczywiście żadna się nie wstrzeliła :) rozbieżności między maluchami były blisko 3-tygodniowe
ciekawe, czy którejś z nas się uda?

Witaj zanag.
Ladnie to tak podgladac a nie odzywac sie?:-) zartuje he rozgosc sie :)

pewnie że nieładnie - dlatego jak już przebrnęłam przez tyle stron wątku, trzeba się było przedstawić i - spróbować poudzielać :)

Dziękuję za wszystkie powitania!

reklama
no wiesz zanag ja Antosia mialam rodzic 31grudnia a urodzilam 12stycznia to troche roznicy jest.Nigdy nie wiadomo kiedy dzidziusiowi zechce sie wyjsc na ten swiat. A teraz jak sobie pomysle ze gdyby moj antek urodzil sie 13dni wczesniej to szedl by teraz do zerowki to mi ciarki wychodza bo on jeszcze taki dziecinny....

Do góry