reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Evi_dzi ja też żąrłok niesamowity się zrobiłam, jeszcze dziś całe popołudnie byliśmy w trasie, i 2 przystanki w mcdonald... boję się stanąc na wadze dobrze że jej nie mam. Mitemil moj m nie świruje na pukcie tego co jem, może trochę szkoda, bo tak może chociaż on zadbałby o moją dietę.:) Wy już musicie coś mieć między nogami jak śpicie heh ja jeszcze nie, śpi mi się w miarę wygodnie na boku. Co do chrapania, to też już zdążyłam usłyszeć uwagi od m na ten temat:) Dziewczyny słuchajcie ostatnio jak biorę opcję "odpowiedz" to mi się wyświetla trochę inne okno odpowiedzi, tak jakby nie ze wszystkimi funkcjami... Ani nie mam tu opcji żeby pogrubić czcionkę, ani żeby oddzielić jedną myśl od drugiej enterem, tylko tak mi sie pisze wszystko ciurkiem. Nie wiecie jak to zmienić..?

reklama
Ja jakieś 2 tyg temu kupiłam poduszkę rogala i od tej pory nie wyobrażam sobie spać bez niego...
Poza tym bardzo męczy mnie bezsenność.. tzn śpię do ok 3.30 i potem oczy jak złotówki ;/

Hej mamunie :)

Ja tez spie z rulonem zrobionym z koldry... i to juz z miesiac...

Zazdroszcze wypadu na mazury i tej lodki - bardzo lubilismy kajaki, ale odkad mamy synka bylismy razem tylko dwa razy, maz plywa czesciej,

Ja zaraz smigam do pracy - moja kolezanka jest na l4 wiec pracuje dzis za nia 10 godzin (bo nie ma jeszcze jednej i przez to kolezanka mialabyc caly dzien). Ale dam rade - mamy w tym roku grzeczne przedszkolaki.

Wracajac do wyjazdu to my z Miko jedziemy ma dwa tyg w lipcu na turnus rehabilitacyjny, potem odrazu nad morze, nie bedzie nas ponad trzy tygodnie, a potem na poczatku sierpnia jade z Miko i moim bratem na rekolekcje do Zakopanego na tydzien i nie mam zamiaru z niczego zrezygnowac :)

reklama
Dzien dobry z rana, mi sie znowu przypaletalo zapalenie gardla, piecze mnie znow jakby bylo zdarte. Chyba kupie sobie tego rogala do spania ,co piszecie, bo z Damianem cudowalam z jaskami.
Evi- ja tez wyjezdzam jak cypryda w lipcu na 2 tyg. Pewnie znajac mojego syna tez beda statki i inne atrakcje.

Do góry