Evi_dzi ja też żąrłok niesamowity się zrobiłam, jeszcze dziś całe popołudnie byliśmy w trasie, i 2 przystanki w mcdonald... boję się stanąc na wadze dobrze że jej nie mam. Mitemil moj m nie świruje na pukcie tego co jem, może trochę szkoda, bo tak może chociaż on zadbałby o moją dietę. Wy już musicie coś mieć między nogami jak śpicie heh ja jeszcze nie, śpi mi się w miarę wygodnie na boku. Co do chrapania, to też już zdążyłam usłyszeć uwagi od m na ten temat Dziewczyny słuchajcie ostatnio jak biorę opcję "odpowiedz" to mi się wyświetla trochę inne okno odpowiedzi, tak jakby nie ze wszystkimi funkcjami... Ani nie mam tu opcji żeby pogrubić czcionkę, ani żeby oddzielić jedną myśl od drugiej enterem, tylko tak mi sie pisze wszystko ciurkiem. Nie wiecie jak to zmienić..?
reklama
Magda Singh
Fanka BB :)
Troszkę zmienie temat...
Czy Wy tez spiac na boku musicie miec cos miedzy kolanami? Ja np. Spie z grubsza poducha...
Ni to jest koszmar. Ją muszę mieć obowiązkowo międZy nogami poduche.
zuzanka23
Początkująca w BB
Czy Wam tez w nocy tak wysycha w ustach i gardle? Przez to jak wstaje rano jest mi niedobrze... piję butle wody dziennie (choc musze ja music w siebie, ale w nocy nie moge, bo zwymiotuje... i co tu robic??
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Moze to wina ze jest za ciepło w mieszkaniu i suche powietrze ?
Hej mamunie
Ja tez spie z rulonem zrobionym z koldry... i to juz z miesiac...
Zazdroszcze wypadu na mazury i tej lodki - bardzo lubilismy kajaki, ale odkad mamy synka bylismy razem tylko dwa razy, maz plywa czesciej,
Ja zaraz smigam do pracy - moja kolezanka jest na l4 wiec pracuje dzis za nia 10 godzin (bo nie ma jeszcze jednej i przez to kolezanka mialabyc caly dzien). Ale dam rade - mamy w tym roku grzeczne przedszkolaki.
Wracajac do wyjazdu to my z Miko jedziemy ma dwa tyg w lipcu na turnus rehabilitacyjny, potem odrazu nad morze, nie bedzie nas ponad trzy tygodnie, a potem na poczatku sierpnia jade z Miko i moim bratem na rekolekcje do Zakopanego na tydzien i nie mam zamiaru z niczego zrezygnowac
Ja tez spie z rulonem zrobionym z koldry... i to juz z miesiac...
Zazdroszcze wypadu na mazury i tej lodki - bardzo lubilismy kajaki, ale odkad mamy synka bylismy razem tylko dwa razy, maz plywa czesciej,
Ja zaraz smigam do pracy - moja kolezanka jest na l4 wiec pracuje dzis za nia 10 godzin (bo nie ma jeszcze jednej i przez to kolezanka mialabyc caly dzien). Ale dam rade - mamy w tym roku grzeczne przedszkolaki.
Wracajac do wyjazdu to my z Miko jedziemy ma dwa tyg w lipcu na turnus rehabilitacyjny, potem odrazu nad morze, nie bedzie nas ponad trzy tygodnie, a potem na poczatku sierpnia jade z Miko i moim bratem na rekolekcje do Zakopanego na tydzien i nie mam zamiaru z niczego zrezygnowac
zuzanka23
Początkująca w BB
No wlasnie nie mozliwe, bo jestem maniaczma wietrze ia, a w CO przestalo miasto palic z miesiac temu...
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witam was w poprzednim poście nieprzywitalam.
Ja kupilsm wode termalna i psikam twarz bardzo dobrze nawilża moze Tobie pomoze?
Ja kupilsm wode termalna i psikam twarz bardzo dobrze nawilża moze Tobie pomoze?
reklama
Dzien dobry z rana, mi sie znowu przypaletalo zapalenie gardla, piecze mnie znow jakby bylo zdarte. Chyba kupie sobie tego rogala do spania ,co piszecie, bo z Damianem cudowalam z jaskami.
Evi- ja tez wyjezdzam jak cypryda w lipcu na 2 tyg. Pewnie znajac mojego syna tez beda statki i inne atrakcje.
Evi- ja tez wyjezdzam jak cypryda w lipcu na 2 tyg. Pewnie znajac mojego syna tez beda statki i inne atrakcje.