jopal
Fanka BB :)
Zuzanka to pochwal się a nie taka tajemnicza jesteś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie,
skromnie zmienię temat. Wczoraj znajomi zaproponowali mnie i M wypad na mazury w pierwszym tygodniu lipca (wyczarterujemy łódkę i będziemy pływać cały tydzień). Nie byłam na takim wyjeździe i zastanawiam się, czy dam radę z brzuchem na bujającej łódce.
Czy któraś z Was była na takim wypadzie?
Z innej beczki: stałam się strasznym żarłokiem. Co 2 - max 3 godziny muszę zjeść duży (już nie mały) posiłek. Zauważyłam, że już brzuszek mi wywaliło. Wagi nie posiadam, więc żyję w słodkiej nieświadomości
Lepiej nie wiedziec ile sie przytylo... choc ostatnio na wizycie sie zdziwilam, gdy waga pokazała poltora kilo mniej niz trzy tygodnie wczesniej... teraz za to nadrabiam to juz 14-sty tydzien, a ja po USG znam juz plec
mitemil mama moja w szpitalu a teściowej nie mam,
ale chyba dam radę choć ciężko będzie, w tamtym roku 3 tyg był na poligonie
ja tak samo, brzuch mi wisi, musze poduszkę podkładać, a na wznak mi ciężko :-)Troszkę zmienie temat...
Czy Wy tez spiac na boku musicie miec cos miedzy kolanami? Ja np. Spie z grubsza poducha...