reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama

Czesc Dziewczyny! :)

Jestem tu nowa :)
Mam na imię Aga i jestem z Poznania :)
Jestem w prawie 12 tygodniu ciąży. Termin porodu planowany na 18 grudnia :)
W piatek idę na badanie prenatalne - mam nadzieje, ze wszystko z moim dziedziaczkiem :)
To moja pierwsza ciąża :)
Zaszłam w ciąże zaraz przy pierwszym cyklu pomimo mojej nie leczonej niedoczynnosci tarczycy co dla lekarzy było szokiem i dla mnie też :)
Ciąże przechodze bardzo cieżko od wymiotów, mdlosci 24 h, zmeczenie , bolesne podbrzusze i to tak od 6 tygodnia ciaży aż do teraz.:)
Odeszly troszke mdłości i wymioty reszta pozostaje :)
Ale tłumacze sobie to tak , że to ze tak cieżko to przechodze jest oznaką, że dobrze sie rozwija ciąża :)

Cypryda juz trzymam kciuki daj znac jak poszlo! :)
Agusia witaj!
agrafka filmik piekny jak to fajnie zobaczyc co sie w brzuszku dzieje! Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie moja kolej....

Witajcie,
a ja piszę z pracy. Właśnie zastanawiam się jak wrócić do domu bo pada deszcz a zapomniałam parasolki. Chyba zamówię taxi i podskoczę do przyjaciółki. Dziś niestety chyba z racji pogody zemdlałam w łazience. Na szczęście guza nie nabiłam ale boli mnie nadgarstek. Dostałam opiernicz od dziewczyn z pracy, że chodzę sama do łazienki. Czy omdlenia w ciąży to coś normalnego?

Weekend spędziłam intensywnie tzn. organizowałam wieczór panieński mojej siostry i od rana z M doginaliśmy sprzątając w mieszkaniu. Impreza była udana do momentu aż nie dotarłyśmy na dyskotekę. To była masakra: duszno, gorąco, wszędzie smród papierosów. Eh - nie chciałam zrobić przykrości siostrze i "pobawiłam się" do 2giej ale czułam się jakbym przebiegła maraton. Odeszła mi chęć na imprezy...

Cypryda daj znać po. Idę działać w kuchni. Kurde po co ja kupowałam tyle truskawek, teraz muszę zrobić z nimi babeczki:D Nie chce mi się, ja pewnie z obawy przed roztyciem się zjem ich mało heh ale mąż z synem pewnie nadrobią. A potem placuszki z kurczakiem. Tego też mi się nie chce, ale z racji tego że jestem na l4 to jestem zła na siebie że siedzę w domu i nic nie robie:(

Agusia- witaj :-)
Evi- uwazaj kochana na siebie, dzieki Bogu nic sie nie stalo
Jade na wizyte i trzymam kciuki za wizytujace sie mamity :-)

Witam :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :-)

Mitemil dobrze że wszystko ok bo juz się martwi lam...

evi uwazaj na siebie Kochana ;*

A my z Mężem i moimi rodzicami byliśmy wczoraj w zoo.. ale sie nachodzilam :-) wc zoo zaliczone oczywiście hihi :-) w czasie naszej obecności żółwie robily potomka hihi :-D Sie nasmialam ze pewnie dni plodne akurat miała ;-)

Buziaki w brzuszki :-D

Ewelinka- ciesze sie , ze milo spedzilas czas w zoo , w koncu wiosna, zolwiki robily akcje w owulacje :-)
Agusia- ja juz przymierzylam sie do witamin jednych, to przywitalam sie z kibelkiem, chyba bede brala te co z Damianem Prema costam.. len chyba
Ja juz po wizycie, pierwszy raz widzialam jak moje malenstwo podskakuje sobie :-)

reklama
Do góry