reklama
Czesc, powiedzcie mi zrobilam ten suwaczek ale nie wiem gdzie go wkleic?
Panel użytkownika-> edytuj sygnaturę-> kod suwaczka, który wygenerował Ci się przy tworzeniu go trzeba wkleić w okienko i zapisać zmianyCzesc, powiedzcie mi zrobilam ten suwaczek ale nie wiem gdzie go wkleic?
jopal
Fanka BB :)
Agrafka byłaś szybsza w odpowiedzi:-)
A arbuzy w biedronce faktycznie pyszne wczoraj całego kupiłam, bezpestkowe i slodkie. Żeby kupic dobrze calego arbuza trzeba w niego zastukać (jak do drzwi) i odgłos jest bardziej "głuchy" tym arbuz lepszy, po postukaniu w kilka z nich zrozumiecie o co chodzi, ja zawsze kupuję całe dzięki temu.
A arbuzy w biedronce faktycznie pyszne wczoraj całego kupiłam, bezpestkowe i slodkie. Żeby kupic dobrze calego arbuza trzeba w niego zastukać (jak do drzwi) i odgłos jest bardziej "głuchy" tym arbuz lepszy, po postukaniu w kilka z nich zrozumiecie o co chodzi, ja zawsze kupuję całe dzięki temu.
slonkoonline
Mama Juleczki
Z tym pukaniem, to akurat u mnie "na dwoje babka wróżyła". Słyszałam o tym sposbie juz dawno. Klienci zresztą wybierając owoc do krojenia tez go tak ostukiwali i nie zawsze się sprawdziło. Dla pewności poproszę o rozkrojenie.
ja tez dziś kupiłam w biedronce arbuza, faktycznie dobry, wkurzają mnie tylko pestki, ale w zyciu nie widziałam na oczy arbuza bez pestek. Kama co do tej macicy to przypomniałas mi cos. JAk w poprzedniej ciąży poszłam pierwszy raz do lekarza. Facet kazał mi iść na fotel, założyl rękawiczkę i zaczął mnie badać i od razu prawie krzyknął: JAKA WIELKA! Też mu chodziło o macicę, tylko że na początku zrozumiałam inaczej
PaulinaMaria nigdy nie słyszałaś, że szewc bez butów chodzi? ;-) Poza tym mój mąż je w pracy, dziecko w przedszkolu, a dla mnie samej nie chce mi się coś ekstra gotować Na weekendy głównie ja gotuje, a jak znajomi przychodzą, razem modzimy coś w kuchni
oomamba, slonkoonline trzymajcie się kochane z tymi Waszymi alergiami, bo ja tylko widzę jak lipa pyli i już mi się kichać chce, mimo że nie jestem alergikiem :-(
kama L4 masz, bo nie chcesz już pracować czy coś z Wami nie tak?
agrafka_7 przy Damianku miałaś cesarkę? Bo ja rodziłam naturalnie, ale myślę teraz o cesarce. Co prawda nie rozmawiałam jeszcze o tym z lekarzem Arbuza uwielbiam, wiec jem i sikam, znowu jem i znowu sikam Brzuch mam taki jak opisujesz. Jakbym dobrze pojadła ;-)
jopa tata sprzedał mi metodę na arbuza, o której piszesz, ale się przejechałam więc teraz zawsze rozkrawam.
oomamba, slonkoonline trzymajcie się kochane z tymi Waszymi alergiami, bo ja tylko widzę jak lipa pyli i już mi się kichać chce, mimo że nie jestem alergikiem :-(
kama L4 masz, bo nie chcesz już pracować czy coś z Wami nie tak?
agrafka_7 przy Damianku miałaś cesarkę? Bo ja rodziłam naturalnie, ale myślę teraz o cesarce. Co prawda nie rozmawiałam jeszcze o tym z lekarzem Arbuza uwielbiam, wiec jem i sikam, znowu jem i znowu sikam Brzuch mam taki jak opisujesz. Jakbym dobrze pojadła ;-)
jopa tata sprzedał mi metodę na arbuza, o której piszesz, ale się przejechałam więc teraz zawsze rozkrawam.
Witam wszystkie Mamusie Jak samopoczucie? U mnie chyba wreszcie wymioty ustaly tylko troche mnie muli ale jest o niebo lepiej! Tylko dalej chodze wiecznie zmeczona no ale z dwojka malych rozrabiakow to chyba normalne....
reklama
Właśnie sobie uświadomiłam, ze mój pierwszy filmik Damiana nakręciłam w tym samym okresie, co teraz jestem, tylko, że obecna ciąża jest o tydzień opóźniona, przez późną owulacje :-)
Dla przypomnienia :-)
ciąża 10 tydzień i 5 dzień usg - YouTube
Dla przypomnienia :-)
ciąża 10 tydzień i 5 dzień usg - YouTube