reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

ja brzucha nie mam , macica natomiast taka wielka ze spokojnie moglabym nosic blizniaki- dzisiejsze slowa lekarki :D
arbuza uwielbiam

reklama
Agrafka byłaś szybsza w odpowiedzi:-)

A arbuzy w biedronce faktycznie pyszne wczoraj całego kupiłam, bezpestkowe i slodkie. Żeby kupic dobrze calego arbuza trzeba w niego zastukać (jak do drzwi) i odgłos jest bardziej "głuchy" tym arbuz lepszy, po postukaniu w kilka z nich zrozumiecie o co chodzi:-D:-D, ja zawsze kupuję całe dzięki temu.

Z tym pukaniem, to akurat u mnie "na dwoje babka wróżyła". Słyszałam o tym sposbie juz dawno. Klienci zresztą wybierając owoc do krojenia tez go tak ostukiwali i nie zawsze się sprawdziło. Dla pewności poproszę o rozkrojenie.

ja tez dziś kupiłam w biedronce arbuza, faktycznie dobry, wkurzają mnie tylko pestki, ale w zyciu nie widziałam na oczy arbuza bez pestek. Kama co do tej macicy to przypomniałas mi cos. JAk w poprzedniej ciąży poszłam pierwszy raz do lekarza. Facet kazał mi iść na fotel, założyl rękawiczkę i zaczął mnie badać i od razu prawie krzyknął: JAKA WIELKA! Też mu chodziło o macicę, tylko że na początku zrozumiałam inaczej:D

PaulinaMaria nigdy nie słyszałaś, że szewc bez butów chodzi? ;-) Poza tym mój mąż je w pracy, dziecko w przedszkolu, a dla mnie samej nie chce mi się coś ekstra gotować :sorry2: Na weekendy głównie ja gotuje, a jak znajomi przychodzą, razem modzimy coś w kuchni :-D

oomamba, slonkoonline trzymajcie się kochane z tymi Waszymi alergiami, bo ja tylko widzę jak lipa pyli i już mi się kichać chce, mimo że nie jestem alergikiem :-(

kama L4 masz, bo nie chcesz już pracować czy coś z Wami nie tak?

agrafka_7 przy Damianku miałaś cesarkę? Bo ja rodziłam naturalnie, ale myślę teraz o cesarce. Co prawda nie rozmawiałam jeszcze o tym z lekarzem :-p Arbuza uwielbiam, wiec jem i sikam, znowu jem i znowu sikam :-D Brzuch mam taki jak opisujesz. Jakbym dobrze pojadła ;-)

jopa tata sprzedał mi metodę na arbuza, o której piszesz, ale się przejechałam więc teraz zawsze rozkrawam.

mitemil- tak, ale to było ratowanie życia dziecka, miałam cały poród naturalny, ale rozwarcie nie postępowało i mały zaklinował się w kanale rodnym

Witam wszystkie Mamusie :) Jak samopoczucie? U mnie chyba wreszcie wymioty ustaly tylko troche mnie muli ale jest o niebo lepiej! Tylko dalej chodze wiecznie zmeczona no ale z dwojka malych rozrabiakow to chyba normalne....

reklama
Do góry