hej ja po dniu komunijnym, padam na twarz. Damian w nocy o 3 dostał gorączki, dałam mu ibum i mu przeszło, a na komuni w trakcie znów mu się powtórzyła... co za cholerstwo się przypałętało, teraz kaszle przez sen. Na szczęście jestem na zwolnieniu i nie martwię się kto z nim zostanie :-) miłych snów kochane :*
reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witam i Ja z bólem głowy (
Witam się poniedziałkowo. Bóle brzucha przeszły po interwencji lekarzy w szpitalu. Dostałam kroplówkę na odwodnienie (to przez wymioty), leki hamujące wymioty i coś w rodzaju nospy na bóle brzucha. No i oczywiście bezwzględny nakaz leżenia Ale mus to mus
oomamba my mamy peugeota 407 (wcześniej 307). Bardzo komfortowy samochód. Jednak ta marka tania w eksploatacji nie jest...
gosia91, agrafka mieszkałam w bloku, mieszkałam w domu i wszystko ma swoje minusy i plusy. Teraz mieszkam w mieszkaniu dwupokojowym i marzą mi się trzy. Próbujemy zamienić mieszkanie, ale mieszkamy w dobrej dzielnicy miasta, w bloku z małą ilością mieszkań, w takim klimacie jaki ma oomamba, więc nie chcemy mieszkać w wieżowcu, w dzielnicy gdzie można zarobić limo pod okiem. Dom z ogródkiem to szczyt moich marzeń, ale może kiedyś się ziści
jopal rozumie Twoje oburzenie. Mój mąż pracuje w prywatnym przedszkolu jako kucharz, gdzie szefowa zabroniła używać np vegety, bo to glutaminian sodu , czy kostek rosołowych. Codziennie gotują rosół na zupę, sami robią kompot na obiad i pieką ciasta na podwieczorek. A najfajniejsze jest to, że pomimo iż jest to prywatne przedszkole, nie kosztuje tak wiele jak konkurencja. Tutaj cena idzie z jakością
Magda_z_uk jeśli ból brzucha jest dokuczliwy spokojnie w ciąży można stosować nospę. Nawet wczoraj lekarz w szpitalu zalecił mi doraźnie.
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki, a chorym dzieciaczkom życzę dużo zdrówka.
oomamba my mamy peugeota 407 (wcześniej 307). Bardzo komfortowy samochód. Jednak ta marka tania w eksploatacji nie jest...
gosia91, agrafka mieszkałam w bloku, mieszkałam w domu i wszystko ma swoje minusy i plusy. Teraz mieszkam w mieszkaniu dwupokojowym i marzą mi się trzy. Próbujemy zamienić mieszkanie, ale mieszkamy w dobrej dzielnicy miasta, w bloku z małą ilością mieszkań, w takim klimacie jaki ma oomamba, więc nie chcemy mieszkać w wieżowcu, w dzielnicy gdzie można zarobić limo pod okiem. Dom z ogródkiem to szczyt moich marzeń, ale może kiedyś się ziści
jopal rozumie Twoje oburzenie. Mój mąż pracuje w prywatnym przedszkolu jako kucharz, gdzie szefowa zabroniła używać np vegety, bo to glutaminian sodu , czy kostek rosołowych. Codziennie gotują rosół na zupę, sami robią kompot na obiad i pieką ciasta na podwieczorek. A najfajniejsze jest to, że pomimo iż jest to prywatne przedszkole, nie kosztuje tak wiele jak konkurencja. Tutaj cena idzie z jakością
Magda_z_uk jeśli ból brzucha jest dokuczliwy spokojnie w ciąży można stosować nospę. Nawet wczoraj lekarz w szpitalu zalecił mi doraźnie.
Za wszystkie wizytujące trzymam mocno kciuki, a chorym dzieciaczkom życzę dużo zdrówka.
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Mitemil - to dobrze ze juz jest lepiej Ja jak wymiotuje to odrazu pije elektrolity zeby sie nieodwodnic inaczej czuje sie koszmarnie.
Jakbmy tak chciala aby moj przyszly maz tak dobrze gotowal
Jakbmy tak chciala aby moj przyszly maz tak dobrze gotowal
buro, zimno i deszczowo... Ja juz chyba ze 2 tygodnie chodzę zasmarkana, oczy zapuchnięte, swędzą... Ale dziś to już prawdziwa masakra, nie daję rady. Jestem strasznym alergikiem, zapomniałam zapytać na wizycie czy mogę coś brać na alergię:/
slonkoonline
Mama Juleczki
buro, zimno i deszczowo... Ja juz chyba ze 2 tygodnie chodzę zasmarkana, oczy zapuchnięte, swędzą... Ale dziś to już prawdziwa masakra, nie daję rady. Jestem strasznym alergikiem, zapomniałam zapytać na wizycie czy mogę coś brać na alergię:/
Hej!
Ja też jestem alergikiem na maksa. Każdy lekarz powtarza mi to samo. Do 12 tyg na pewno nie mogę brać. Natomiast po 12 jeśli dam radę wytrzymać bez, to też lepiej, żebym nie brała. Tak też robię. Nie biorę leków od momentu, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Mam wrażenie, że mi to pomogło nawet. Nie reaguje tak bardzo teraz, oczy mnie swędzą wieczorami, no i nos zatkany. Chusteczki zawsze mam przy sobie, ale to zawsze tak było. A biorąc leki wystarczyło, że dwa dni nie brałam i już zdychałam.
Ja dotychczas brałam najtańsze tabletki dostępne bez recepty. Chyba Amertil.
A w weekend i ja dowiedziałam się, że w ciąży "są" nasi bliscy znajomi. Mąż z tym kolegą kiedyś bardzo się przyjaźnił. Będzie ciekawie, bo wychodzi na to, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży. Niemal co do dnia
Ostatnia edycja:
kama
Fanka BB :)
czesc grudnioweczki
wieki mnie znow tu nie bylo,natlok pracy i obowiazkow sprzyczynil sie do tego jak rowniez do tego ze od dzis jestem na l4 co wiaze sie z kolei z tym ze od dzis bedzie mnie tu wiecej
co tam? jak tam?
dzieciaczki rosna,brzuszki sie zaokraglaja?
wieki mnie znow tu nie bylo,natlok pracy i obowiazkow sprzyczynil sie do tego jak rowniez do tego ze od dzis jestem na l4 co wiaze sie z kolei z tym ze od dzis bedzie mnie tu wiecej
co tam? jak tam?
dzieciaczki rosna,brzuszki sie zaokraglaja?
Hej dziewczyny, u nas panuje wirus- dziecko gorączkuje, a potem rozwolnienie i tak jest u nas.
Dzis się wizytuję, wcześniej byłam na wizycie w ramach pakietu z pracą,a teraz idę do mojej i ciekawe co mi powie o cesarce.
Polecam w biedronce arbuzy dziś są słodziutkie :-)
kama - ja mam etap brzucha "ale się nażadrłaś, albo ale Cię wzdeło"
Dzis się wizytuję, wcześniej byłam na wizycie w ramach pakietu z pracą,a teraz idę do mojej i ciekawe co mi powie o cesarce.
reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Hej dziewczyny, u nas panuje wirus- dziecko gorączkuje, a potem rozwolnienie i tak jest u nas.
Mam identyczny brzuch. Pewnie ludzie boją się zapytać, żeby mnie nie urazic. Brzuch wygląda na zdjęty, albo opasły ;-)
Arbuza tez będę dziś kupować w Biedronce. Chyba kupie całego. Chociaż z doświadczenia wiem, że w całej partii trafiają się najróżniejsze. Może poproszę, żeby mi przekroili i po kontroli wezmę
Wczoraj kupiliśmy w Tesco takiego mini-arbuza w koszyczku. Pyszota!