reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

hej

ja tez od 6 nie spie...tzn moje dziecko mi zapewnlo stosowna pobudke:-D:-D

ula poczekaj jeszcze z tydzien conajmniej, bo jak pojdziesz teraz i nie bedzie jeszcze serduszko bilo to bedziesz sie stresowala

co do moderatorki to ja moge nia byc, bo jestem na biezaco praktycznie;-)

reklama
A więc nie pojde jeszcze w tym tyg poczekam na tego 5tego moze bedzie juz cos widac:tak:

co do moderatorki to Jagodo popieram Twoja kandydaturę:tak:

teraz lece do miasta,do pozniej laseczki:-)

Witam Wszystkie przyszłe mamusie grudniowe. Ja też zobaczyłam swoje upragnione dwie kreseczki, ale wg reguły Naegelego to chyba jestem , styczniówką - wątek styczniówek jeszcze nie powstał a ja nie mam odwagi go założyć bo martwie się, że coś może pójść nie tak.

Mam pytanie do Jagoda23 (mam nadzieję, że nicku nie pomyliłam) bo wg Twojego suwaczka ostatnią OM miałaś 27 marca czyli tak jak ja. Kalkulatory różnie wyliczają od 31.12 do 3.01 ale lekarze wyliczają wg wzoru = OM - 3miesiące + 7 dni + rok no i wtedy wychodzi 3 styczeń.

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie.

Jagoda W takim razie popieram Twoja kandydature:happy: Miejmy nadzieje, ze bedziesz grudniowka a nie styczniowka, chociaz termin mozesz miec na grudzien, a dzidzia poczeka do nastepnego roku :-p:-D Czasem znikaja te podziekowania/polubienia ale zaraz sie pojawiaja, no chyba ze piszesz z tel to wtedy ich brak tak jak i suwaczkow:-)
Jopal Witaj i gratulacje:tak:

Witam się po przerwie!!!! :D

Łohoho, widzę, że dużo nowych mamuś i postów do czytania. Aczkolwiek czytałam Was codziennie na telefonie :-)
Kolejne USG za mną, dzidzia ma 13 mm :D a tutaj zdjęcie :D

WP_20140423_001.jpg:-D
Pani doktor się śmiala, ze fasolcia przyczepila sie do scianki plecami i nie chce się odkleic :D Następna wizytacja w 11 tygodniu ciązy :)
A tymczasem męczą mnie poranne mdłości, i walczę z chorobą od ponad tygodnia :( Dlatego też nie zaglądałam do Was.
Gratuluję wszystkim mamusiom które byly juz podglądać fasolki :) No i przykro mi oczywiście k8libby :(
Mam nadzieje, że następnym razem sie uda.

Dziś czeka mnie wielki dzień :D Zamierzam powiedziec u mnie w domu o ciązy... stasznie sie boje i stresuje. Ale nie moge tego odkladac wiecznosc :(

Pozdrawiam cieplo, i życzę przyjemnego dnia :)

Załączniki

• WP_20140423_001.jpg
    WP_20140423_001.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 45
Agrafka, ja mam to i to. Pani ginekolog przepisała mi luteine 3 razy dziennie, i pomogło na te kłucia w podbrzuszu.
Piersi niestety trzeba przeboleć jakoś :-)

witam w sobote !

Katjana gratulacje !

U mnie dzis dzien jak codzien czyli leze i pachne , albo jak to mowi moj m w zartach oczywiscie na kanapie lezy len ;)

Milego weekendu !

reklama
Do góry