reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

martus no oszalelismy ze szczescia ale powiem ci ze az sie boje tak bardzo cieszyc heh:)juz nie moge sie doczekac grudnia a to jeszcze tak daleko

reklama
Martus a ja polecam wodę przegotowaną pół szklanki i do tego łyżka stołowa wody utlenionej. Plukac kilka razy dziennie. To bardzo pomaga ;-)

Ona w pierwszym trymestrze dziecko potrzebuje na prawdę nie wiele z nas do prawidłowego rozwoju. Wczoraj czytałam dobry artykuł. Jak znajdę to wkleję ;-)

K8libby bardzo mi przykro. Ale nie zaprzestawaj starań. Może odpuść na jakiś czas. Nie znam Twojej historii, ale jeśli możesz zajść to pewnie możesz donosić. Nadal trzymam za Was kciuki!

Ona super ze jesteś. Gratuluję.

Perrie, super że wszystko w porządku. A serduszko widziałaś? Lekarze nie zawsze dają foto, czasami warto poprosić.

Martus001 na przeziębienie i ból gardła dobre jest mleko letnie nie gorące z miodem i czosnkiem, herbata ciepła nie gorąca z cytryną i miodem. Jeśli lubisz to kup sobie cukierki anyżowe, anyż jest bardzo dobry na gardło.
*spam* można dostać w postaci syropu albo tabletek.
Na gardło można też tantum verde.

Ostatnia edycja:
Kilbby :-:)-(

co do syropu *spam* tez bralam, ale nie wiem czy pomaga, ja polecam zaopatrzyc sie w inhalator i inhalacje z soli fizjologicznej robic, pozniej przy malenstwie tez sie bardzo przyda:tak::tak:

periee super wizytka, a sporo lekarzy nie daje zdjec..ja musze w przyszla srode zadzwnic sie umowic do mojego gina na wizyte

Cypryda, w zeszłym roku jeździłam na rehabilitację i leczenie do CZD w Warszawie i to jest całkiem dobra instytucja. Co do Krakowa, to nie mam pojęcia, jak to wygląda, ale myślę, że stolicę Ci mogę polecić :tak:

Kruszka, ja się przed lekarzem wcale nie martwiłam, dopiero stresowałam się dzień wcześniej, a jak zobaczyłam Juniora to się zaczęłam martwić, że może o coś nie zapytałam itd itd :zawstydzona/y: Także chyba już wszystkie wiemy, co czujesz. Mam nadzieję, że czas Ci szybko zleci i zaraz już będziesz tulić swoją drugą dzidzię :tak:

Ona, wyślij mi na pw swój nick, wiek, datę porodu, dziecka: płeć, imię, rodzeństwo ;-) Ja kilka tygodni temu też nie miałam wcale apetytu, nie zmuszaj się ;-) U mnie wrócił po chwili ze zdwojoną siłą :-p To rzeczywiście wyczekane maleństwo :szok: W takim razie nic, tylko życzyć przyjemnego macierzyństwa ;-)

Martuś, a nie możesz przeczekać? Bo wiesz, przeziębienia mijają po kilku dniach bez specjalnych kuracji :sorry2:

Annte, widziałam, biło :-D:-p

To mnie uspokoiłyście z tym zdjęciem, bo myślałam, że trafiłam na jakiegoś, który z łaski mnie przyjął i chciał się jak najszybciej pozbyć :sorry2:

k8libby tak mi przykro :( ......

perrie super ze wizyta udana , szkoda tylko ze zdjecia na pamiatke nie dostalac .

ona witaj i mega grstulacje ze po tak dlugim czasie sie w koncu udalo :)

Perrie super to jeszcze rozmowa z rodzicami i bedzie z gorki :)

Jesli chodzi o gardlo to rowniez polecam inhalacje mojej corce robie zawsze jak ma gardlo chore.

Ona gratulacje tak dlugo wyczekiwanej dzidzi!

Kolejna metoda na wzdety brzuch u mnie. Zjesc ze 2 ogromne pomarancze wtedy tak sie beka ze szok ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry