reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Dziewczyny, oficjalnie mogę do Was dołączyć. Termin z om 07.12 ale pewnie rozwiązanie nastąpi wcześniej, ponieważ ciąża jest bliźniacza a jestem już po cc i poronieniu. Także witam się oficjalnie. Mam już dwuletnią córeczkę Ninkę.

dziewczyny ale jestem zdechnięta masakra!!! bylam na spacerku z malym i oczywiscie na lodach mniammmm. jedyna slodycz na ktora mam ochote ,bo teraz to tylko konkrety mnie interesują:-D

Martia poszukaj w innych przychodniach... skad jestes? Ja w Gdansku zawsze znajduje w jakiejs przychodni miejsce na szybki termin no i powiedz ze jesteś w ciazy.

Czarna... oczywiście, że mi źle. Lecz niestety tak jest, że jak się chce zapewnić niepełnosprawnemu dziecku właściwą opiekę rehabilitacyjną i nie tylko to tak trzeba. Staramy się obecnie o system fm dla synka do aparatów słuchowych. Kosztuje 9970 zł, dofinansowania z nfz i pcpru mamy coś koło 7000 zł a reszta? Aparaty słuchowe też mu zmieniamy bo minął termin 5 letni odkąd mu kupiliśmy refundowane. Z tego przez ostatnie trzy lata nie mieliśmy już na nie gwarancji i naprawa przewodów jakiś tam 400 zł, procesora w jednym aparacie 890 zł, czyszczenie 160 zł, wyłamany rożek 180 zł. I to wszystko nieplanowane wydatki bo nie zaplanujesz tego po prostu. A niedosłuch u naszego synka to "najtańsza" w sumie niepełnosprawność.
Także niestety tak żyjemy.
Jednak mam nadzieję, że w grudniu weźmie z pół roku urlopu bezpłatnego chociażby, bo nie chcę tak wiecznie sama być tutaj.

.............................

acha.... witam nowe mamusie oczywiście :):):)

reklama
Ja tez zero objawów , jedynie senność lekka, nic więcej. Biegnę jutro jeszcze raz, może załapię się do kolejki :-D

Do góry