Ehhh ... tak sobie myślę, w sumie w głębi serca jestem szczęśliwa ,że będę mamą, lecz z drugiej strony nie wiedząc o ciąży zaliczyłam kilka mocno zakrapianych imprez (tak jakoś się wszystko skumulowało, bo na co dzień mało piję) no i mam stracha ,że będzie coś "nie tak"...
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Martia spokojnie w pierwszych tygodniach alkohol nie zaszkodzi :-) tylko juz nie pij.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
nie martw się na zapas,ja w pierwszej ciąży w pierwszych 2 tc jak jeszcze nie wiedzialam to tez ostro balowalam (bo rozwozilismy zaproszenia slubne i z kazdym po trochu sie wypilo haha) a maly urodzil sie zdrowiutki ,tak że glowa do gory,bedzie dobrzeEhhh ... tak sobie myślę, w sumie w głębi serca jestem szczęśliwa ,że będę mamą, lecz z drugiej strony nie wiedząc o ciąży zaliczyłam kilka mocno zakrapianych imprez (tak jakoś się wszystko skumulowało, bo na co dzień mało piję) no i mam stracha ,że będzie coś "nie tak"...
Eli, w końcu mój rocznik. Już myślałam, że będę najstarsza ..
oj zaraz najstarsza
czarna2532
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Witam sie z rana (mojego rana
Szykuje sie wlasnie zaprowadze core na klasy o lece na USG.
Ja tez jak nie wiedzialam o ciazy jeszcze bylam pod namiotami wypilam cos o fajki palilam (jakos dziwnie nie smakowaly mi) heh a wszystko jest ok
Ewelinka oddala bym te wzdecia i sciskanie w zoladku za Twoje zmeczenie
Witam nowe mamusie
Szykuje sie wlasnie zaprowadze core na klasy o lece na USG.
Ja tez jak nie wiedzialam o ciazy jeszcze bylam pod namiotami wypilam cos o fajki palilam (jakos dziwnie nie smakowaly mi) heh a wszystko jest ok
Ewelinka oddala bym te wzdecia i sciskanie w zoladku za Twoje zmeczenie
Witam nowe mamusie
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Czarna ja tez mam wzdęcia ;-) i to po wszystkim. Juz sie smieje ze nawet po wodzie i brzuch przez nie jak w 5tym miesiacu :-)
K
konto usuniete.
Gość
Martwią, cześć :-) Wyślij mi swoje info, to dodam Cię ja listę
Czarna, Ewelinka, Kibby, trzymam kciuki za wizyty :-)
Czarna, Ewelinka, Kibby, trzymam kciuki za wizyty :-)
czarna2532
Fanka BB :)
Czarna ja tez mam wzdęcia ;-) i to po wszystkim. Juz sie smieje ze nawet po wodzie i brzuch przez nie jak w 5tym miesiacu :-)
No to tak jak ja ale do tego zoladek mnie boli :/ brzuch wzdety jakis pelny a odczucie glodu a od jedzenia odpycha... Aj my kobietki to musimy sie nameczyc
reklama