reklama
Witajcie niedzielnie Wiecie co zrobilam dzisiaj rano drugi test i myslalam, ze krecha bedzie grubsza niz wczoraj, a tu sie pokazal tylko cien kreski to byl inny test niz wczoraj,moze po prostu jest mniej czuly, ale wrocily zle wspomnienia ze stycznia, wlasnie tak mi krecha bladla z dnia na dzien. Pocieszam sie tym, ze piersi dalej okropnie mnie bola, nic ten bol nie zmalal, a wtedy byl coraz mniej odczuwalny. Poza tym szybko zaczelam krwawic, teraz nic sie nie dzieje. Zamowilam dodatkowe testy na necie, specjalnie tak bo bede musiala odczekac pare dni na przesylke, a jeslibym kupila dzis testy w sklepie to pewnie juz jutro bym je wykorzystala
Przepraszam, ze od samego rana wam smece.. Choc u was juz nie takie rano
perrie dobrze, podam dane, to chodzi o ta liste ktora widzialam na innym temacie?
smerfetka witaj ja tez po przejsciach, ale wierze, ze wszystkim nam sie uda!
xAnkax dziekuje za gratki co do bety to jest tak jak aguska powiedziala przynajmniej z tego co wiem.
Przepraszam, ze od samego rana wam smece.. Choc u was juz nie takie rano
perrie dobrze, podam dane, to chodzi o ta liste ktora widzialam na innym temacie?
smerfetka witaj ja tez po przejsciach, ale wierze, ze wszystkim nam sie uda!
xAnkax dziekuje za gratki co do bety to jest tak jak aguska powiedziala przynajmniej z tego co wiem.
K
konto usuniete.
Gość
Smerfetka, cześć, gratulacje Prześlij mi info, to dodam Cię na listę ;-)
Milka, tak, właśnie ta lista, ale widzę, że już sobie poradziłaś
Milka, tak, właśnie ta lista, ale widzę, że już sobie poradziłaś
pyzuniagaj
Mama Aniołka i Martynki
Witam ! Chciałabym dołączyć do grona mam grudniowych. Wczoraj zrobiłam trzeci test, na którym były dwie piękne kreseczki. Jestem już mamą prawie czteroletniej dziewczynki i jednego aniołka. Mimo , że ciąża nieplanowana to i tak się cieszymy. Termin wg OM wychodzi mi na 12 grudnia.
Matik2012
Fanka BB :)
Witaj i gratuluję
Dziewczyny wklejajcie wasze testy
Dziewczyny wklejajcie wasze testy
Smerfetka*
Fanka BB :)
milka moze lepiej idz zrob bete i zobacz jak przyrasta zamiast stresowac sie testami.
perrie wysle Ci dane za chwile.
Ja dzis mam dzien placzu , prawie wszystko doprowadza mnie do lez.
Ktoras pytala wczesniej kiedy bedziemy informowaly pracodawce , moj juz wie bo od wizyty w ubiegla srode u gina jestem na zwolnieniu i na nim zostane wiec mam duzo czasu na czytanie moich ukochanych ksiazek. Jutro jade powtorzyc bete i mam nadzieje ze ladnie przyrosla
perrie wysle Ci dane za chwile.
Ja dzis mam dzien placzu , prawie wszystko doprowadza mnie do lez.
Ktoras pytala wczesniej kiedy bedziemy informowaly pracodawce , moj juz wie bo od wizyty w ubiegla srode u gina jestem na zwolnieniu i na nim zostane wiec mam duzo czasu na czytanie moich ukochanych ksiazek. Jutro jade powtorzyc bete i mam nadzieje ze ladnie przyrosla
K
konto usuniete.
Gość
Pyzuniagaj, gratulacje. Wyślij mi info, a dodam Cię na naszą listę
reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Witajcie! SERDECZNIE DZIEKUJE ZA MILE POWITANIE!
Widzę, że emocje miotają nie tylko mną, a to dopiero początki.
Ja powiedziałam już kierowniczce, którą jest bezpośrednio nade mną, ale muszę jeszcze powiedzieć osobie nad nią. Znaczy niby nie muszę sama, ale chcę. Pewnie wyląduje na przymusowym urlopie, a kolejno po tym na zwolnieniu od zakładowego lekarza. Katastrofą jest dla mnie praca.... Jak coś mnie denerwuje, to teraz na 100% bardziej! Jeszcze do tego myślę o tym USG. I o zarodku, którego nie widziałam Koszmar! W ogóle czytam tak o waszych przejściach i nie mogę wyjść z szoku, co się teraz dzieje. Nie wiem, czy kiedyś nie pisało się o problemach z zajściem, czy faktycznie było ich mniej. Przy poprzedniej ciąży też pisałam na forum BB. Wtedy żadna z nas nie zastanawiała się nad sprawdzeniem HCG z obawy o utratę ciąży. A może to świadomość powoduje taki stan rzeczy?! Przy pierwszej ciąży nawet nie myślałam o tym, ze coś może być nie tak. Teraz strasznie boję się, ze jajo jest puste, bo było zbyt późno na zapłodnienie. Czemu nie zapytałam lekarza?!?! Ech.... Przepraszam, ale tak musiałam wyrzucić z siebie, bo z mężem nie chcę tych tematów ruszać. I tak jest gęsta atmosfera, więc nie chcę pogarszać swoimi rozterkami. Mam nadzieję, ze zrozumiecie.
Widzę, że emocje miotają nie tylko mną, a to dopiero początki.
Ja powiedziałam już kierowniczce, którą jest bezpośrednio nade mną, ale muszę jeszcze powiedzieć osobie nad nią. Znaczy niby nie muszę sama, ale chcę. Pewnie wyląduje na przymusowym urlopie, a kolejno po tym na zwolnieniu od zakładowego lekarza. Katastrofą jest dla mnie praca.... Jak coś mnie denerwuje, to teraz na 100% bardziej! Jeszcze do tego myślę o tym USG. I o zarodku, którego nie widziałam Koszmar! W ogóle czytam tak o waszych przejściach i nie mogę wyjść z szoku, co się teraz dzieje. Nie wiem, czy kiedyś nie pisało się o problemach z zajściem, czy faktycznie było ich mniej. Przy poprzedniej ciąży też pisałam na forum BB. Wtedy żadna z nas nie zastanawiała się nad sprawdzeniem HCG z obawy o utratę ciąży. A może to świadomość powoduje taki stan rzeczy?! Przy pierwszej ciąży nawet nie myślałam o tym, ze coś może być nie tak. Teraz strasznie boję się, ze jajo jest puste, bo było zbyt późno na zapłodnienie. Czemu nie zapytałam lekarza?!?! Ech.... Przepraszam, ale tak musiałam wyrzucić z siebie, bo z mężem nie chcę tych tematów ruszać. I tak jest gęsta atmosfera, więc nie chcę pogarszać swoimi rozterkami. Mam nadzieję, ze zrozumiecie.