reklama
Hehe Jopal, też liczymy że kuzyn (kawał chłopa) pomoże przenosić segmenty - część na strych a część do porąbania. Szafa z mojego pokoju to zabytek z PRL ale solidny, przy malowaniu 3 ludzi ledwo ją przeszurało na środek pokoju!! Będzie się ślicznie palić
hej Dziewczyny!
cypryda - super, że się odezwałaś. Fajnie, że wszystko ok. ciekawe co z tą Twoją wagą i co rzeczywiście gin powie.
zanag - udanego remontu i miłego spędzenia czasu z gośćmi.
Mąż Kubusia rano zawiózł do teściów, więc my zalegamy i leniu****emy. Obiad zjemy u teściów więc nie muszę nic robić
Miłego weekendu.
cypryda - super, że się odezwałaś. Fajnie, że wszystko ok. ciekawe co z tą Twoją wagą i co rzeczywiście gin powie.
zanag - udanego remontu i miłego spędzenia czasu z gośćmi.
Mąż Kubusia rano zawiózł do teściów, więc my zalegamy i leniu****emy. Obiad zjemy u teściów więc nie muszę nic robić
Miłego weekendu.
Hej Dziewczyny,
Ja tak na chwilkę dzisiaj, padam po nieprzespanej nocy. Musiało mi cos zaszkodzić i mnie chyba cały przewód pokarmowy bolał, w dodatku malutka tez dokazywala zdrowo w nocy robiąc fikołki po moich obolalych narzadach i jelitach.
Mysza,
współczuje choroby pieska. Trzymaj sie dzielnie.
Estranea,
No to korzystajcie z laby póki możecie
Jopal,
To fajnie sie złożyło że mogą pomóc przy wynoszeniu, no i remontu bez niespodzianek życzę.
Olushia,
Udanego wyjazdu i pochwal sie nam jeśli jakiś ładny wózek upatrzycie.
Zanag,
Udanego remontu i wizyty
Anula,
Jak zdrowie? Jest jakaś poprawa?
Magda,
Trzymam kciuki byś w końcu zamknęła sezon chorobowy u dzieci, starczy tego!
Jak dobrze że masz juz mamę u siebie.
Annte,
To musi byc niesamowite, podwójne kopanie czytałam gdzies ze ok 5/6 miesiąca bliźniaki uswiadomiaja sobie o swoim wzajemnym istnieniu i np dotykają sie i bawią razem...mam nadzieje z klotniami rodzeńskimi wstrzymują sie do późniejszego wieku a nie urządzają bitwy w brzuchu
Cypryda,
To ciekawe z ta wagą
Długo jeszcze będziesz bez męża? Moj partner tez ostatnio non stop w delegacji i mam podobnie, teraz dużo bardziej mi go brakuje. Moze to hormony sprawiają ze chcemy mieć skład naszego gniazda w komplecie?
Lionessa,
To udanego, łatwego i szybkiego przyrządzania!
Miłego weekendu dziewczyny!
Ja tak na chwilkę dzisiaj, padam po nieprzespanej nocy. Musiało mi cos zaszkodzić i mnie chyba cały przewód pokarmowy bolał, w dodatku malutka tez dokazywala zdrowo w nocy robiąc fikołki po moich obolalych narzadach i jelitach.
Mysza,
współczuje choroby pieska. Trzymaj sie dzielnie.
Estranea,
No to korzystajcie z laby póki możecie
Jopal,
To fajnie sie złożyło że mogą pomóc przy wynoszeniu, no i remontu bez niespodzianek życzę.
Olushia,
Udanego wyjazdu i pochwal sie nam jeśli jakiś ładny wózek upatrzycie.
Zanag,
Udanego remontu i wizyty
Anula,
Jak zdrowie? Jest jakaś poprawa?
Magda,
Trzymam kciuki byś w końcu zamknęła sezon chorobowy u dzieci, starczy tego!
Jak dobrze że masz juz mamę u siebie.
Annte,
To musi byc niesamowite, podwójne kopanie czytałam gdzies ze ok 5/6 miesiąca bliźniaki uswiadomiaja sobie o swoim wzajemnym istnieniu i np dotykają sie i bawią razem...mam nadzieje z klotniami rodzeńskimi wstrzymują sie do późniejszego wieku a nie urządzają bitwy w brzuchu
Cypryda,
To ciekawe z ta wagą
Długo jeszcze będziesz bez męża? Moj partner tez ostatnio non stop w delegacji i mam podobnie, teraz dużo bardziej mi go brakuje. Moze to hormony sprawiają ze chcemy mieć skład naszego gniazda w komplecie?
Lionessa,
To udanego, łatwego i szybkiego przyrządzania!
Miłego weekendu dziewczyny!
Anula1988
Fanka BB :)
Dziekuje Dziewczynki za wsparcie! Póki co nic niestety nie jest lepiej, mówić dalej nie mogę a szept sprawia straszny ból w przełyku i niżej. Ślinę też przełykam z ogromnym bólem, do tego straszny kaszel, który powoduje, że łzy z bólu same lecą, ech...
jopal
Fanka BB :)
Anula spróbuj jeszcze tymsal z herbapolu, ja go używałam w poprzednich ciążach i mi zawsze pomagał jak jużnic innego nie pomagało. On co prawda na spirytusie ale mi go moja ginka kazała brać, ilośc jaka dostaje się do organizmu jest znikoma i dziecku na pewno mniej zaszkodzi niż antybiotyki. Kosztuje coś ok. 10 zł i jest bez recepty. Od czasu jak go poznałam zawsze mam go w domu i jest niezawodny jak dla mnie.
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dziewczyny melduje,ze wlasnie skonczylismy remont:-) padam na twarz! ide wiec spac,dobranoc kochane,do jutra.