Witam :-)
Ja dziś od rana w domku i co? I oczywiście od rana boli mnie głowa:-( Normalnie chyba mam syndrom dnia wolnego (dla mnie jeżdżenie do szkoły, to prawie praca, więc tak zawsze mówię, że mam wolne ;-))....Ehhhh....
Miałam odpocząć, ale przy robieniu śniadania popatrzyłam,że takie płytki w kuchni brudne, lodówka w środku
No i zaczęłam.....płytki, szafki, lodówka, podłogi.....dopiero siadłam, ale przynajmniej nie dumałam za dużo nad tym bólem głowy
Teraz wstawiłam obiad, kawka, no i relaks z Wami
Zęba Nelly nie wyrwalismy jeszcze. Tomek wczoraj próbował, ale tak się mocno trzyma jeszcze,że nie chciał na siłę....może dziś. Ja nie ruszam, za miękka jestem
Agrafko ja mam podobne zdanie, co do karmienia 4 letnich dzieci.....mam w domu 4 latkę i jak se pomyślę.....aaaaaaa
No ale co kto lubi
I nie stresuj się tak tymi ruchami ;-)
Cypryda miłe czytać,że wszystko u Was w jak najlepszym porządku. Wcale się nie dziwię,że nie masz czasu. Bawcie się dobrze i daj znać jak będziesz znowu mogła
Estranea wow! 4 bluzki....ładnie :-) Ja to za wybredna chyba jestem, bo co idę na zakupy, to dla mnie nic mi sie nie podoba
Kamilko aż muszę przeczytać o Twoim porodzie
Gabi jeśli się dobrze czujesz, to jedź śmiało na wakacje. Ja byłam w I ciąży w Turcji w samym środku lata i było cudownie. Najwyżej zapytaj lekarza, ale ja bym pojechała :-) Dużo, bardzo dużo podróżowałam w ciążach i samolotem i autem i na prawdę uważam,że jeśli ciąża nie jest zagrożona, to nie ma co sobie odmawiać ;-) A jak nie macie jeszcze dzieci, to tym bardziej korzystajcie
I na pocieszenie dodam,że ja swojego okruszka widziałam 7 tygodni temu, także raz w miesiącu, to na prawdę super
Zanag chyba w wielu krajach podejście do ciąży jest inne niż w Pl. Też lubię na ten temat czytać;-) Współczuję sytuacji z ekipą. Może jednak uda się coś znaleźć w miarę szybko?
Słonko ja dziś robię cycki kurze w cieście naleśnikowym ;-) Uwielbiam ciuszki z Lidla, szkoda,że u nas ciążowych nigdy nie ma
No i ja bym na te wakacje pojechała ;-)
Oomamba ja też chcę taki chiński supermarket
Wkurza mnie kupowanie ciążowych ubrań za kupę kasy. Głupie legginsy są u mnie 2 razy droższe niż normalne. Wiadomo, jakąś elastyczną bluzkę założę później, a reszta będzie leżała
Mitemil mi się bardzo podoba imię Kuba dla synka, ale mam właśnie w bliskiej rodzinie i tak się waham
Anula u mnie jeszcze 13 dni do kolejnej wizyty z usg....jej, chyba jajo zniosę
A z tymi kopniaczkami, to tak....na pewno jest inaczej już jak maluszek kopie, ale wtedy są inne dylematy....a czemu od godziny nie kopie? co to za cisza? jakoś inaczej dzisiaj kopie?
hahaha...ale wiesz Anulko, to chyba tylko po to,żebysmy miały nad czym dumac do produ. Ja już po raz 4 i co? Też wiecznie coś sobie wkręcam:-)
Ulcia a nie masz kogoś, kto Ci ciśnienie podniesie skutecznie?
Nie no...żarcik
Trzymaj się kochana!
Qraa mąż zapewne się teraz rozwinie kulinarnie;-) Mój jak musi, to na prawdę cuda wyczaruje.
Olushia a masz jakieś przeczucia co do płci?:-)
Eli udanego odpoczynku życzę!
No i powiem Wam,że ja tez nie żyję od wizyty, do wizyty. Fakt,że u mnie nie ma usg tak często, ale nawet nie w tym rzecz...Ja po prostu nie mam czasu :-) Inaczej było w I ciąży....Nawet w II jeszcze, ale teraz już zupełnie inny tryb. Tą ciążą staram się cieszyć najmocniej jak umiem, bo BYĆ może (choć nie zarzekam się,że na pewno) jest ostatnia...No i może w tej chwili, jak nie znam płci, a do jej poznania tak nie wiele, czekam bardzo. Później znowu będę się delektować