reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Wieczór ach to ty wybaczcie ale mój diabelek :angry: tak mi dał dziś popalić ze nie mam siły na nic. Nie przetłumaczyłam przepisu bo niemal mi usiąść jak spał ja z nim wiec jakby były pytania to pomogę :()

reklama
Witam was z rana, u mnie upały egipskie od rana, obawiam się tylko ,bo od wczoraj dzidziuś się nie rusza, już próbowałam różne metody i nic.. znów się zaczyna :-) po usg tydzień spokoju, potem znów pojawiają się obawy :rolleyes:

a czy ty uważasz ze moje ciagle sie rusza??? zabeczki nasze jeszcze malutkie sa. nie przejmuj sie i wyluzuj.

Witajcie po weekendzie ;) jeszcze nie udalo mi sie was nadrobic ale dzisiaj na pewno to zrobie :) caly weekend spedzilam przygotowujac do, uczestniczac w i sprzatajac po wieczorze panienskim mojej siostry ;D wytrzymalam do 2 co ostanimi czasy jest dla mnie wielkim sukcesem :p w watku zamknietym dodam fotke :) a tymczasem ide jakis obiadek szykowac.
buziaki

Madzia oby mój Synuś dawał mi tyle siły co Twoje dzieci ;-) no wczoraj się nie odzywałam bo rano leżakowałam, potem poszliśmy do moich rodziców i wróciliśmy dopiero wieczorem. Aczkolwiek czytam na bieżąco ;-)

Anncka ale fajnie uwielbiam wieczory panieńskie jednakże u mnie się żaden w najbliższym czasie nie szykuje....

Witam sie i ja.
kurcze ale upal,nie ma czym dychac:errr: poczytalam i sil nie ma na razie by odp. wybaczcie. dopiero wrocilam z zakupow i czuje sie jak bym sie nie czula. glowa cisnie,duszno buuu. a powiedzcie jakie tętno jest ok? bo mialam dzis takie cisnienie 100/50 tetno 77

Anncka ale Ci fajnie z tym panieńskim. Dobrze się bawilas? :-)

Ewelinka sama zobaczysz ile będziesz w stanie wytrzymać dla swojego synusia ;-)

Ulcia ja mam wiecznie niskie ciśnienie i niski puls. Wiele kobiet ma tak w ciąży. Moje ciśnienie to często 80,90/60,50 także Twoje jest nawet ok. No może ta różnica między dolnym a górnym ciut za duża,ale to pewnie wina upałów. Dużo dziś odpoczywaj ;-)

HEj:)
Matko jak gorąco, chyba się topię....
JAk macie wolne ręce, to trzymajcie kiuki, dziś wizyta o 18.30:) Zewałam się dziś i poleciałam do gabinetu o 10.30, bo moja gin tak bazgrze że myślałam że napisała mi na 10, a to się okazała 18:)

Słabo ostatnio u mnie z udzielaniem się, trochę lepiej zaczęłam się czuć, powoli zaczynam sprzątać itd.

Hormony buzują, zła jestem non stop, z mężem to wogóle lipa, juz takie kłótnie są, że coraz częscviej spimy w odzielnych pokojach. Nie wiem czy to przez moją ciążę, czy faktycznie jest winny. Nic nie robi, tyle rzeczy w mieszkaniu do zrobienia a on nic. NIe wiem tylko czy to ja tak odbieram czy to obiektywne. W każym razie mam go dość.

Teściowa jeszcze swoje dołoży, ciągle tylko słyszę że powinniśmy siedzieć u nich cały weeknedy, czy ona myśli że jedynym naszym celem w zyciu jest spędząc każdą wolną chwilę ze starymi prykami i słuchać jej zrzędzenia...? Jedzie na miesiąc do sanatorium, to kazała nam się do niej do domu wprowadzić na ten czas... Powaliło ją ostro. I jeszcze dogryza, jak ja to strasznie tyję, a od kwietnia przybylo mi 2kg tylko:-D
Sorry za takie smęty, ale złośc mnie roznosi.:angry:

Aco do cisnienia gabinetowego w 1szej ciązy siegało zazwyczaj 150 wzwyż:D

reklama
Do góry