reklama
Uleńka- tak, takie piękne wypieki rzeczywiście mnie zainspirowały :-) jak wyjdzie zakalec, to trudno, grunt, że próbowałam gorzej jak wyjdzie dobre, to mąż każe mi częściej robić.. wstawiłam do piekarnika, raz kozie śmierć
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Olushia a robilas sobie przerwy i wysiadalas z auta? bo 3 godz to troche za duzo. pamietam jak w poprzedniej ciazy gin przed wyjazdem mi pow ze co godz mam robic 10-15min przerwy ,wychodzic z auta i prostowac girki.
ulenka7883
Agrafka zobaczysz bedzie dobre i beda Cie tak zachwalac ,ze sama zapragniesz czesciej piec chociazby dla tych pochwał
ulenka7883
a dokad sie agrafko wybierasz?
ulenka7883
ale masz fajowo:-) pogoda akurat ma byc ,wiec fantastico!:-) my dopiero albo 16tego po wizycie jeszcze albo 17tego od rana jedziemy do rewala. ale tylko ja pogoda bedzie dopisywac. A w tym roku to juz bardzo tesknie za morzem,juz bym chciala byc.
dziewczyny martwie sie bo duzo dziewczyn przestalo sie odzywac,kurcze no...
tak sobie mysle,ze dobrze by bylo powypisywac w zamknietym (tym od zdj) nasze nr tel. zeby miec kontakt ze soba,jesli tu sie jest nie uchwytnym..
dziewczyny martwie sie bo duzo dziewczyn przestalo sie odzywac,kurcze no...
tak sobie mysle,ze dobrze by bylo powypisywac w zamknietym (tym od zdj) nasze nr tel. zeby miec kontakt ze soba,jesli tu sie jest nie uchwytnym..
ulenka7883
żegnam sie na dzis dziewczyny. buziole:-)
reklama