reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
katjana szybko wracaj do zdrowia kochana. Najwazniejsze,ze jestes juz pod opieka specjalistow,bedzie wszystko dobrze.

Agrafko no ja tez bede musiala isc po raz drugi na polowkowe prywatnie ,bo moja ma slaby sprzet i zawsze na polowkowe kaze gdzies isc,no i mam nadzieje ze moze teraz jak pojade 16tego to sie dowiem kto mieszka w brzuszku (o ile usg zrobi) a jak nie to jeszcze z mies do polowkowego bede musiala czekac.

O, Agrafka i Ulenka widzę, że ja nie jedyna będę robić połówkowe 2 razy... Korci mnie, by to na lepszym sprzęcie (za te będę płacić) zrobić jako pierwsze, ale wtedy byłby to dopier 19 tc... Ktoś pisał, że im później tym ładniej wszystko widać. No i przy sprzyjających warunkach miałabym też 4d i filmik

dziekuje Wam, macie racje, to ważne badanie, warto zrobić na lepszym sprz ecie
robie ciasto- magda z uk to Twoja wina! :-D nie robiłam 100 lat :-D cały laptop w mące (ciasto babkowe z rabarbarem)

Magda.S a z czym ten kurczak najlepiej smakuje,z czym podawać? przepis bardzo ciekawy. na pewno w najblizszym czasie wyprobuje:tak:
mozesz podsylac takie cudenka bo mezus bardzo lubi nowosci w kuchni:-)

Agrafka widze ,ze bb kuchennie inspiruje hihih

a ja zaraz zmykam do lozka bo jakos dziwnbei mnie brzuszek zaczal bolec,jakos okresowo.

reklama
hej dziewczynki ale wy produkujecie :):)
Odmeldowuje sie że wróciliśmy, 3h jazdy autem w upale nawet wytrzymałam aczkolwiek teraz po kąpieli musze poleżeć bo coś mnie brzusio boli własnie tez tak jak ulenke okresowo po prawej stronie.

Do góry