reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
katjana szybko wracaj do zdrowia kochana. Najwazniejsze,ze jestes juz pod opieka specjalistow,bedzie wszystko dobrze.
Agrafko no ja tez bede musiala isc po raz drugi na polowkowe prywatnie ,bo moja ma slaby sprzet i zawsze na polowkowe kaze gdzies isc,no i mam nadzieje ze moze teraz jak pojade 16tego to sie dowiem kto mieszka w brzuszku (o ile usg zrobi) a jak nie to jeszcze z mies do polowkowego bede musiala czekac.
Agrafko no ja tez bede musiala isc po raz drugi na polowkowe prywatnie ,bo moja ma slaby sprzet i zawsze na polowkowe kaze gdzies isc,no i mam nadzieje ze moze teraz jak pojade 16tego to sie dowiem kto mieszka w brzuszku (o ile usg zrobi) a jak nie to jeszcze z mies do polowkowego bede musiala czekac.
O, Agrafka i Ulenka widzę, że ja nie jedyna będę robić połówkowe 2 razy... Korci mnie, by to na lepszym sprzęcie (za te będę płacić) zrobić jako pierwsze, ale wtedy byłby to dopier 19 tc... Ktoś pisał, że im później tym ładniej wszystko widać. No i przy sprzyjających warunkach miałabym też 4d i filmik
ulenka7883
Magda.S a z czym ten kurczak najlepiej smakuje,z czym podawać? przepis bardzo ciekawy. na pewno w najblizszym czasie wyprobuje
mozesz podsylac takie cudenka bo mezus bardzo lubi nowosci w kuchni:-)
mozesz podsylac takie cudenka bo mezus bardzo lubi nowosci w kuchni:-)
ulenka7883
Agrafka widze ,ze bb kuchennie inspiruje hihih
a ja zaraz zmykam do lozka bo jakos dziwnbei mnie brzuszek zaczal bolec,jakos okresowo.
a ja zaraz zmykam do lozka bo jakos dziwnbei mnie brzuszek zaczal bolec,jakos okresowo.
ulenka7883
a i uleńki wina też!
moja?!
reklama