reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ja ide szisiaj na sushi, nie mam zamiaru rezygnować z pysznego jedzenia :)
Co z tego, że w PL wszystki państwowo można załatwić, jak wszystko załatwiam prywatnie... Gin prywatnie i badania, pediatre też mamy ze swoim gabinetem, tu prblemu nie ma, bo byłam z młodym u lekarza ze 2 razy, nie widze potrzeby chodzenia do lekarza jak dziecko zdrowe...
Mi kazała tylko folik brać, przyjść w 8tc i wtedy USG i skierowanie na badania. Następna wizyta koło 20 maja...

reklama
K8libby ja wiem,że prywatnie w Pl wszystko załatwisz ;-) W zasadzie w wiekszych miastach w Uk też...
tylko widzisz, wszystko sie komplikuje, jak dziecko ma jakiś problem. Raczej chyba nikt ze zdrowym
dzieckiem do lekarza nie chodzi, a znowu jak jest coś na rzeczy, to i prywatni lekarze bywają zawodni:baffled:

Aha i jeśli sushi zawiera surową rybę, to bym odpuściła....mimo mojego lajtowego podejścia;-)

nanowi witaj :)

k8libby surowa ryba odpada niestety tak jak mieso ;)

ja dzis kupilam sobie sokowirowke i bede pila codziennie soczek warzywny albo owocowy mmmm pycha.

Magda ja zawsze pilam soki swieze kupowane typu 1 dniowe a teraz z racji ze musze duzo lezec a m niestety nie ma czasu codziennie biegac do sklepu to poprostu sama zaczne tworzyc. jak masz jakies smaczne polaczenia to czekam na przepis

Smerfetka mój ulubiony to ananas, ogórek świeży i kolendra, a do tego kruszony lód:happy2: Lubię też
z pomidorów, limonki, selera naciowego i marchwi. Moje dziewczynki najlepiej lubią z buraków, jabłek
i cytryny, a na lato hitem jest melon, mięta i mango z kruszonym lodem. Oczywiście klasyka też, czyli
marchew, jabłko i seler, albo mix seler korzeniowy, buraki, pietrucha i marchew do tego oraz biała kapusta.
Bomba witaminowa! :-)

Ja za to mam super przepis na green smoothie robiony w blenderze :) pycha

ImageUploadedByForum BabyBoom1397326666.596936.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397326666.596936.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397326666.596936.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ewelinka, powinno być coś widać, ale Magda ma rację - jeśli jednak nie będzie, to będziesz się zamartwiać :sorry2: Może jeszcze postaraj się wytrzymać jakiś czas? Ja czekam razem z Tobą, bo mam wizytę 25. dopiero :tak:

Smerfetka, mniam mniam :-D Zazdroszczę, uwielbiam świeżo wyciskane soki :tak:

Czarna, mogę się spytać?: Twój mąż jest Amerykaninem? :sorry:

A ja dziś na poprawę humoru poszłam sobie na zakupy i wróciłam z lustrem oraz farbkami :-D Potem spędziłam kilka godzin na malowaniu ramy, ale mi się wesoło zrobiło bez powodu :-D:-D:tak:

Przeczytałam taki artykuł o kobiecie, która była w ciąży urojonej z... pięcioraczkami! :szok: I się tak zastanawiam: jeśli jakimś cudem udało jej się utrzymać to urojenie przez dziewięć miesięcy i nadchodzi data "porodu" - co ona rodzi? :baffled::shocked2::-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry