reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

dziewczyny ja jestem chyba glupia... nie wiem gdzie wrzucic te przepisy...na watek o jedzeniu to wiem,ale ten "dieta i odzywianie grudniowych ciezarowek"?? sorry nie kumam.

Magda no nie zapisuja mi sie automatycznie,cholera jasna:wściekła/y:

No nie maz obudzil sie po nocce,zjadl obiad i poszedl na popoludniowke:-( a mielismy na festyn isc...musze mame namowic by poszla z nami, Antek bylby zachwycony. A ja najem sie popcornu z duza iloscia soli hihihih albo moze na odwrot soli z popcornem hahaha:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, u nas znów ruskie na obiad :) Pochłonęłam 7 dużych i humor jak trzeba. Reszta soboty poświęcona będzie na odpoczynek :)
Odwiedziłam dziś 3 sklepy (sieciówki) z ciuszkami dla dzieci i... znów nic. Podobało mi się parę kompletów ale ewidentnie 1 szt była pod konkretną płeć... :( Chyba na jakiś czas odpuszczę, na pewno do momentu poznania płci. Może się uda za 2 tyg? Bez sensu, zakupy miały być przyjemnością a ja się głupia stresuję...

Zanag spokojnie zdążysz z zakupami. Płci dowiesz się lada moment. Nie stresuj się tak, bo na prawdę nie ma czym ;-)

Ulenka tak. Chodzi o ten wątek o odżywianiu, ale tak sobie myślę, że może założyć taki osobny, tylko z przepisami? Byłoby czytelniej. Tamten z czasem będziemy mogły połączyć z rozmowami na temat żywienia maluszków. Hmmm...ciekawe, co dziewczyny na to? Ja uwielbiam popcorn, ale u nas kupuje tzw maslany i on jest tak w sam raz posolony :-) A robie go w mikrofali całe 3 minuty :-D

Magda_z_uk w tym maślanym popkornie jest masa utwardzanych tłuszczy a tym samym izomerów trans kw. tłuszczowych... To nie jest dobra przekąska (choć całkiem smaczna) ;)

Hej dziewczynki dopiero teraz usiadlam i was podczytalam ... Od rana w biegu rano zakupki, sprzątanie, obiadek i teraz lezanko ;) pochwałę się na obiadem miałam krem z brokula pycha, sosik ziemniaczki i mizerie :)

Mowilyscie o witaminkach ja biorę magnez, omega med forte i luteine muszę brać - niby wszystko jest ok ale tak na zapad , na wszelki wypadek mam brać ze wzgledu na moje problemy.

Zanag mnie tez ciągnie do działów dziecięcych ale twierdze ze jeszcze wczesnie i jak nie znam płci nie będę szalec :)
W ogóle dzisiaj sobie uswiadomilam ze jak dzidziuś przyjdzie początek grudnia na świat to chyba przed porodem trzeba pomyśleć o prezentach gwiazdowych żeby potem tym głowy sobie nie zaprzatac hmmmm w sumie dla wszystkich najlepszym i największym bedzoie ta drobinka malutka na upqartego powinno wystarczyć jhehye

Magda no wlasnie przydalby sie watek tylko z przepisami,moze zalozysz?? hihihi plis plis plis

no ten popcorn to ja tez lubie ale nie ma to jak taki swiezy prosto z maszynki:-) co do skladu to czasem lepiej zyc w nieswaidomosci heh

Dziewczyny ja tam rozumiem Zanag jak byłam w pierwszej ciąży to ciągle płakałam, że czas leci a ja ciągle nic nie mam i wyłam jak głupia, wtedy zawsze ktoś z rodziny, najczęściej mój kochany tato (cudowny człowiek) biegł cichaczem do sklepu i cos przynosił dla bejbusia i właśnie same uniseksy bo jeszcze nie było wiadomo. dorobiłam się tym sposobem sporo rzeczy (dzisiaj się śmieję, że sobie wyryczałam). Jednym razem kupił najpiękniejsze śpiochy na świecie pomarańczowe w zielone zwierzątka z pluszu cieplutkie. Dzisiaj to się z tego wszyscy śmiejemy ale wtedy to była największa tragedia dla mnie.

reklama
Witam sie dziewczynki :)
Dzis o dziwo moj M ma wolna sobote musze to wykorzystac na maxa :-)

Poza tym dzis impreze znow mamy :) tescie organizuja pepkowe bo u mojego M brata urodzil sie synek. A ze pogoda piekna to tylko grill :)

Do góry