reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej... Przeczytalam ze któraś z was ma problemy z zaparciami, ja z tym miałam problemy nawet jeszcze przed ciążą, wiec balam się ze treraz to juz w ogóle będzie tragedia jeszcze jak lekarze mówią aby do tego nie doprowadzać (czasami nieprzec w toaleacie tak na siłę) na wszelki wypadek nawet mając ten problem kupilam czopki dla kobiet w ciąży ale na szczęście od tego ``zakupu ani razu ich nie uzylam to fantastycznie działają na mnie czereśnie ;))). I oczywiście wskazane jest Pic dużo wody niegazowanej. ;) może wam pomoże ;p

a co to za czopki?

reklama
Dziewczyny ja jestem jak najbardziej za zamkniętym :-) wtedy jakoś łatwiej będzie mi się otworzyć, bo mimo że czytam na bieżąco to ciężko czasami mi powiedzieć to co bym chciała :-)

wiem że na Lactulosum trzeba uważać, wiem że za często nie wolno,
wiem co pisze bo od 3 lat walczymy z przewlekłymi zaparciami u mojego dziecka

ja też jestem za zamkniętym :)

wizyta spoko , lekarka pozwoliła nam wyjechać

kurcze glowa mnie zaczyna bolec,a jakies pol godz temu dusilo mnie w piersiach jakos tak tepo i chba ok 10min juz myslalam ze zawal czy cos ale odpoczelam i minelo na szczescie.
juz mnie nudzi ta pogoda ,zimno ,wietrzenie,bez slonca...buuuuuuuu

Witajcie!

Ewelinka- ten syrop spokojnie możesz brać. Pytałam ginki kilkukrotnie i mówiła, że jest bezpieczny dla kobiet w ciąży, oczywiście w rozsądnych ilościach. Mi mówiła, aby najwyżej 3 łyżki dziennie brać. Mi zawsze już 1 łyżka pomagała. Mi już kłopot z zaparciami prawie minął, ale widzę, że teraz mój Mąż się zabiera za ten syrop jak ma problem z toaletą i też sobie chwali, hihi.

Wiadomo, ze z kazdymi wspomagaczami trzeba uwazac i używać tylko doraźnie a nie tak na stale... Lepiej korzystać z naturalnych metod tak jak u mnie z tymi czeresniami smacznie, zdrowo a jak skutecznie :)

Co do zamknięcia to niewiem czy mogę się wypowiadać bo się malo udzielam ale tez jestem za ... To mozewiecej znaczne :)

Dziewczyny ja odnośnie zamkniętego uważam, że jest za wcześnie. Nie zlinczujcie mnie za to, ale wiem, że jak tylko pojawi się wątek zamknięty, to forum grudniowek bardzo się uciszy... Nie wiem, ale wydaje mi się, że warto to jeszcze przemyśleć. Oczywiście większość zadecyduje :-)

reklama
Witam Mamuśki!!!!

cypryda
zazroszcze ja przytyłam 7 kg...przez miesiac efekt jo jo:-(
magda masz racje co do mleka u nas jest to samo piers piers i piers a ze sie drze i nie chce dziecko to nie wazne Tobie krzyczy ,one sie zamkna w swoich gabinecikach i siedza:wściekła/y:
oomamba estrenea Wasi mali Panowie po prostu przechodza bunt;) z czasem minie-cierpliwości życzę:blink:

A ja dzis myslalam ze ducha wyzione jak strasznie bolal mnie zab a za chwile glowa myslalam ze mnie rozsadzi,az skusiłam sie na ,1/2 apapu,masakra jakas.
Pojechałam do laboratorium zrobiłam badanie moczu wszystko ok a jutro wizytka juz sie nie moge doczekac:-)

Do góry