reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej :-)
ja czekam na wyniki bety i progesteronu.
Martwie sie bo tylko troszkę bola mnie piersi i jestem zmeczona senna i czasem zakuje mnue brzuch. Poza tym brak objawow... wolalabym mdłości i wymioty. Wtedy bym była spokojniejsza że z Dzidzia wszystko dobrze.

reklama
Hej :-)
ja czekam na wyniki bety i progesteronu.
Martwie sie bo tylko troszkę bola mnie piersi i jestem zmeczona senna i czasem zakuje mnue brzuch. Poza tym brak objawow... wolalabym mdłości i wymioty. Wtedy bym była spokojniejsza że z Dzidzia wszystko dobrze.

Przestan. Jeszcze będziesz miała dość objawów. Zobaczysz. A jeśli nie to perfekcyjnie

Zapomniałam o mężu Wam odpisać. On wie o ciąży od początku. Sam po test mnie wysylal, bo wiedział że nie mam @. Chodzi tylko, że on jeszcze nie planował drugiego dziecka, a ja cisnelam. Pewnego dnia była awantura, że on nie chcę teraz. Wtedy i ja zaczęłam się zastanawiać i odpuscilam. Wolałam zrobić to w zgodzie z nim ;) No, a teraz jak już jestem w ciąży, to on jest nieco wstrząśniety. Nie do końca z tym się pogodził. Nie chcę tematu poruszać, bo wiem, że jemu jeszcze nie minęło rozczarowanie. Za jakiś czas ucieszy się. Tylko też stresuje sie tym, żeby wszystko było ok.

Właśnie.... A u mnie miało być już po płodnych minimum tydzień. Dlatego pozwoliliśmy sobie na to i owo ;) I proszę. Efekt jest jaki jest :) Teraz pozostaje czekać na kolejną wizytę. I wytrzymać.

Powiem Wam, ze mam trochę kaszlu od przeziębienia i w połączeniu z mdłościami lekkimi jest to ekstremalne odczucie :D Nic mi się nie chcę. Od śniadania zalegam na kanapie. Mam wyrzuty sumienia nawet z tego powodu, ale wstać mi się nie chcę :/

Witam popoludniowo ,
Super ze wczorajsze wizyty udane a za dzisiejsze mocne kciuki &&&& ja na swoja musze czekac do wtorku ehh
Milego dzionka :)

Ewelinka ja w 1 ciazy ani razu nie wymiotowalam, nic mnie nie bolalo i wogole zeby nie brzuch to jakbym nie byla w ciazy nawet kregoslup przestal bolec co do tej pory mnie zastanawia :)

Teraz tez cos objawow nie mam piersi wogole nie bola jak juz wspomnialam wczesniej. Nie wiem co jest przyczyna ale przy 1 ciazy nie martwilam sie niczym brakiem objawow czy jakas beta? He a teraz... No zglupialam doszukuje sie niewiadomo czego...

Dzis mam bete mam nadzieje ze urosla duuuzo.

Milego dnia dziewczyny :-)

Część dziewczynki popołudniowo :) podczytuje Was w pracy ;) trzymam kciiuki za wizyty, serdecznie gratujuje serduszkowym naszym dwóm mamom :-) i Milka - zrób wszystko żeby sie dostać do lekarza... Uspokoisz sama siebie, popieram dziewczyny

reklama
Jest serduszko, i fasoleczka ;-) Jestem przeszczęśliwa, Pani ginekolog bardzo fajna i sympatyczna babka, rozluźniła troche mój stres i obawy. Powiedziala, że ślicznie widać wszystko. 24.04 kolejna wizyta, a w przyszly piatek mam wszystkie badania od rana :) Cieszę sie strasznie!!!!! a bylo tyle stresu... ufffff :-D

Fimka ​a jak Twoja wizyta????? :D

Do góry