reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

To ja moze zmienie temat co bysmy nie zamartwialy sie.
U mnie zero dolegliwości poza bólem piersi, lataniem do wc i ogromną faza na słodycze i warzywa. Ciągle napady głodu. Dziwne bo od kawy nie odrzuciło mnie tak jak przy pierwszej ciąży. Jak z wami?

Ostatnia edycja:
reklama
Milka każda przychodnia ma emergency dyżur. Ja bym Poszła i może by się dało Cie upchac? W końcu sprawa poważna. Trzymam kciuki! A owulka mogła być później jeśli nie masz pewności kiedy dokładnie. Ja kilka razy miałam po 20 dniu cyklu mimo,że mam zazwyczaj regularne cykle. Masz rację, co ma być to będzie,ale myśl jednak pozytywnie. Pisze z telefonu,więc dość zdawkowo :/

To ja moze zmienie temat co bysmy nie zamartwialy sie.
U mnie zero dolegliwości poza bólem piersi, lataniem do wc i ogromną faza na słodycze i warzywa. Ciągle napady głodu. Dziwne bo od kawy nie odrzuciło mnie tak jak przy pierwszej ciąży. Jak z wami?
Ja po przebudzeniu czułam mdłości. Wstałam bez ochoty na coś konkretnego na śniadanie. Zrobić musiałam, bo dziecko nakarmić trzeba i sama też raczej muszę jeść. Zjadłam, ale jak zwykle tuż po było mi niezbyt dobrze. No i odbijanie. Straszne, bo zawsze mam wrazenie, że skończy się w kibelku :/

Co do kawy.... Ja bym chciała, jestem anonimowym kawoholikiem :) Kupiłam wczoraj pyszna Inke waniliowo-pomarańczową. Polecam!

Milka skoro jest tak jak Magda pisze, to idź tam. Powiedz jak sprawy się maja, że masz obawy. Muszą chociaż określić co się dzieje. Napisz koniecznie co postanowilas. Ja ide do pracy, ale będę tu zaglądać, bo bardzo się denerwuje o Ciebie.

Slonko te odbijanie męczy. Ja mam cos takiego jakby coś stało mi koło Żołądka taka gula. Ale póki jest jestem spokojna bo z córka też tak miałam do 6 miesiąca potem doszła zgaga paskudna. Nie radzilam sobie. Ale Simran ur się z czarnymi długimi włosami. Jeśli wierzyc przesada to dlatego tak miałam. Lol :p

Slonko te odbijanie męczy. Ja mam cos takiego jakby coś stało mi koło Żołądka taka gula. Ale póki jest jestem spokojna bo z córka też tak miałam do 6 miesiąca potem doszła zgaga paskudna. Nie radzilam sobie. Ale Simran ur się z czarnymi długimi włosami. Jeśli wierzyc przesada to dlatego tak miałam. Lol :p

Nie wierzę w przesady ;) A co do tej guli koło żołądka. Też tak mam właśnie. Jakby w brzuchu miejsca nie było. Ja zgage już miewam :(

Dzień dobry dzisiaj :-) Na razie dzień zapowiada się pozytywnie, Wam też życzę miłego dnia :-)

Słonko, jaki długi post! :-D
Dziękuję Ci. Moich rodziców praktycznie nigdy nie ma w domu, a jak są to ja jestem poza :sorry: Wątpię, żeby coś podejrzewali, a nawet jeśli, to nie pytali.
Podjęłam decyzję, że powiem w ten weekend albo od razu przed świętami. Zobaczymy, jak to będzie :tak:
Skoro to tylko przeziębienie, może poczekaj aż przejdzie za kilka dni i wtedy zrób badania ;-)
A mogę się spytać, o co chodzi z mężem? :sorry:

Mama, kolejna zrobiła referat z postu :-D
To zrozumiałe, że nie masz dla nas czasu - dzieci są ważniejsze, to jasne :tak: Jeszcze chore? Zdrowia w takim razie! :tak: :-)

Mama druga (matko, macie takie same nicki :szok: - może jakieś przezwiska? :-) ), podziwiam :-) Jak dałaś radę na studiach z dwójką maluchów? :szok:

Milka, śmigaj do lekarza! Tylko się martwisz i nas też :no: Lekarz powie Ci jak jest, nie ufaj stuprocentowo testom :no: Wszystko jest dobrze, mówię Ci, ale nie będziesz przekonana dopóki nie usłyszysz tego od ginekologa :tak:

Argissa, serdeczne gratulacje! :-D :-D Super, bardzo się cieszę razem z Tobą :tak:

Magda, mnie strasznie odrzuca od jedzenia na pierwszy rzut oka, ale jak już zmuszę się do zjedzenia czegoś, to nie mogę przestać :zawstydzona/y: Zwłaszcza słone :szok:

Dziewczyny, co z administratorem forum? :sorry2:

Milka - tak jak radzą dziewczyny, spróbuj dopchać się do jakiegoś lekarza.. &&&&&& aby wszystko było dobrze!

Argissa - uuuuuf! Już myslalam ze cos nie tak bo milczalas po wizycie. GRATULACJE!!!! obie panikowałyśmy i obie zobaczyłyśmy pikające serduszka:))))

Do reszty dziewczyn - Kochane, wiem, że w ustach takiej przewrażliwionej panikary jak ja to dziwnie zabrzmi, ale na prawdę każda ciąża rozwija się swoim tempem, może być tak, że owulacja była chwilę później, albo po prostu dzidzi nie widać a już za dzień dwa jest i to z serduszkiem:) więc bez strachu :) trzeba myśleć pozytywnie ;))))

Za wizytujące dzisiaj trzymam kciuki :)

Ja dzisiaj jakoś lepsze samopoczucie mam, a po tak ciężkim tygodniu to na prawdę ulga ;)

Peeri ja w pierwszej ciąży tak miałam.

Slonko to witaj w klubie. Potem znajdę link z wytłumaczeniem naszego " zjawiska" i wkleje. Spotkałam się z kobietami które śmieją się bo mowia że to tarczyca ale tarczyca to gula wyżej koło gardła. No ale cóż.

Pozdrawiam cieplusio. Muszę Simran odgonić od laptopa bo to już choroba u niej.

reklama
Do góry