reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Staraczka13 Magda Singh witajcie wsrod nas :)

Slonkoonline ja prawie zawsze korzystam z aplikacji, na dole jest to okienko "szybka odpowiedz" i tam odpisuje kazdemu, a u gory przesuwam w dol i czytam po kolei posty :) ja mialam dokladnie to samo... odkad wiem o ciazy to wczoraj byl najgorszy dzien...
Myslisz, ze ta wydzielina to przez macice? Kurcze oby.... naprawde, te kaftany to prawdopodobne :D dobrze zrozumialam, ze jeszcze nie powiedzialas mezowi o ciazy?

Magda z UK jejku, kochana Ty to masz kolowrotek! Dobrze, ze dzieciaki juz wyzdrowialy! :) co do plamien to mialam tez troszke wczoraj wieczorem :( w poniedzialek do gp, ale ja mam zle przeczucia..

Wiecie co... normalnie mam zalamke :( po pierwsze wczoraj wieczorem nadal mialam delikatne plamienie. Nie mam przy tym skurczy i tym sie pocieszam.. po drugie mialam wczoraj przeokropny dzien, juz nie dawalam rady w pracy, jeszcze nigdy w zyciu mnie tak plecy, a konkretnie krzyz nie bolal :( cos strasznego :( ogolnie czulam sie bardzo zle, mialam chwile zalamania, ze chcialam isc do domu z tego zmeczenia i bolu..
Po trzecie zrobilam dzis digital test zeby woedziec czy beta rosnie... i chyba nie rosnie bo mi wskazalo poziom na 1-2 tygodnie ciazy :( gdzie ciaza ma juz ponad 3 tygodnie :(
Po prostu zalamana jestem...

reklama
Milka ten test jak pokazuje 1-2 tyg, to jest to czas od zagnieżdżenia zarodka, co daje 3-4 tydz ciąży. W ulotce jest to opisane. A kiedy miałaś owulacje?

Witam nowy dzień! Dzisiaj już wizyta u ginekologa :) Strasznie mi dzisiaj niedobrze, i ból piersi zdaje się z dnia na dzien jeszcze większy :(

Milka może skontaktuj się z lekarzem, nigdy nic nie wiadomo a tutaj chodzi o Twoje i dzidzi zdrowie. Nie zalamuj sie glowa do góry.

Slonkoonline wlasnie dzwonilam do lekarza zeby sie dzis umowic, ale nie maja juz miejsc :(

Magda wiem, wiem, wyczytalam cala ulotke, ale ja mam dzia 5t2d wiec chyba powinno pokazac 2-3 ? Owulacje mialam okolo 20 marca.

Katjana probuje myslec pozytywnie, ale ja juz chyba odpuscilam z ta radoscia, i tak ja sobie bardzp dawkowalam a teraz po prostu mam ponure nastawienie 'co ma byc to bedzie'..

czesc , przepraszam ze wczoraj nie dałam znać po wizycie ale mialam problem z netem w telefonie wiec pisze dziś z pracy :)

Maluszek jest! pika mu pięknie serduszko i ma 0,77cm :) kolejne usg w poniedzialek już takie z pomiarami dokladnymi , wczoraj było tylko potwierdzenie sukcesu ivf :) Już jestem nieco spokojniejsza..jakoś dotrwam do 12tc :D

Katjana na która masz wizytę?
Ja o 16:40 :)

Milka będzie dobrze, odpoczywaj dużo :tak:

Argissa - super! GRATULACJE! Ale dobrze usłyszeć takie wieści! :)

Ostatnia edycja:
Milka a jest u Was coś takiego jak ostry dyżur? Albo wbij się bez zapisu. Może lekarz Cię przyjmie.

Argissa serdecznie gratuluję!!

No i dziewczyny kciuki za wizyty!

Aguśka cieszę się, ze nie jestem sama! Jestem dobrej myśli. To mnie poprostu przerasta dlatego, że w pierwszej ciąży poszłam na pierwsze USG i widziałam fasolkę i serce. A tu tylko pecherzyk. No nic.... Trzeba czekać i zrelaksować się ;) Już bym poszła do lekarza, ale nie mam badań, które kazał zrobić. Trochę mam jak Milka już takiego dystansu nabrałam. Co ma byc to będzie.

reklama
Do góry