reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Czarna zgadza się to co piszesz ale pocahontas jest z Poznania więc obowiązują ją normy z Polski a u nas tak to właśnie wygląda. Takie wytyczne mają lekarze wg polskiego towarzystwa ginekologicznego.

reklama
U Miko badanie z krwi nie wykazalo nic. Crp nawet nie powiekszone. A spuchniety jest nadal. Ale co najsmieszniejsze w szpitalu byl taki placz, ze wszyscy wokol Mikolaja skakali jak wokol ksiecia, a w domu jest wesoly, bawi sie, normalnie je mimo, ze caly policzek spuchniety. Niestety rtg zebow nie zrobimy bo Miko nie ustoi spokojnie obok osoby w fartuchu nawet milisekundy. To samo z rtg zatok itd. Wszystko wychodzi zamazane. Wiec poki co podajemy leki i czekamy co sie bedzie dzialo.
A ja jutro ide do pracy i mam 5 dni wolnego :) co prawda w poniedzialek mam rade pedagogiczna ale to dopiero po poludniu. Wiec od jutra srody zapominam o pracy i tak do poniedzialku do 14.55 hihi.

Ide zobaczyc na ta strone co Ulenka podala poczytac, cos mi chyba umknelo.

I dzis tez chyba zrobie frytki lub namowie w koncu meza na pizze z wolowina :)

anula- to czekamy na obronę, będziemy trzymać kciuki :-)
ewelinka_shn- wyszły pulpety? Masz racje, trzeba korzystać z owoców sezonowych, maja najwięcej witamin, mi na działce pojawiają się już maliny i czarne porzeczki
eli- jeszcze nie wie syncio? kiedy powiecie? co się stało mamie?
Uleńka- gratulacje, 5-ta to drewniana :-D ja jak mam takie sny, to ewidentnie brak mi czegoś :-) teraz jestem zimna jak kłoda, ciekawe, kiedy mi przejdzie, mój też fanatyk kukurydzy z puszki
mitemil- cieszę się, ze już po wszystkim, gratulacje synusia :-) no to czekamy 3 tyg na wynik
słonko- jak amsz takie kołowrotki, to na bank coś z ciśnieniem, współczuje, wczoraj miałam taki dzień
gosia- jej może coś zjadło , albo coś w powietrzu, i co jest poprawa?
cypryda- ale pech! mam nadzieję, ze już lepiej :-(
kruszka- trzymam kciuki za obronę :-) super, ze wyniki dobre u maleństwa
olusha- witaj, pewnie zapraszamy
Co do trolika to mam pewne podejrzenia, napisze do uleńki, bo ją ta sprawa może dotyczyć.

Hej dziewczyny ale u mnie skwar chyba z 35° odczuwalna ledwo doczlapalam sie z parku z cora. Ale za to ta sie wylatala :-) w wodzie po piachu drabinki i wsio teraz obie mozemy polezec :-)

Dzies meza mecze aby montowal klimatyzacje bo spac nie bedzie sie dalo szok

Ostatnia edycja:
gosia91 zwolnij trochę kochana, bo dzidziuś Twoim tempem życia może nie być zachwycony, a chyba nie chcesz, żeby kategorycznie i drastycznie dawał o sobie znać? Zdrówka dla Twojego starszego dzieciaczka.

cypryda83, ewelinka_shn, agrafka_7 mam nadzieje, że wyniki to już tylko formalność, ale bardzo dziękuje za kciuki i proszę o jeszcze :tak:

Lilli20 cudny ten Twój ukochany, że tak biega po frytki i kefir i inne zachcianki. Mojego męża ostatnie sprzed komputera wygonić nie umie :angry:

Olushia
witamy, rozgość się. Na kiedy masz termin?

A ja wciąż leże i odpoczywam. Nudzi mnie to, ale dla juniora wszystko :happy:

reklama
Agrafko wyszly pulpety pyszne Maz zachwycony ;-) ale to dobrze bo jeszcze jutro musi je zjeść ;-) ja sama uwielbiam kukurydzę z puszki :-D

Mitemil kochana kibicuje Twojemu synkowi. Będzie wszystko ok ;-)

Czarna nie zazdroszcze. Jak u mnie bylo tak cieplo to zle sie czulam. Teraz odzywam ;-)

Do góry