reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej kochane. Moj nastroj od wczoraj jest ponizej wszelkich norm. Moj Miko lezy spuchniety w domu i nikt nie wie od czego... zaliczylismy pediatre, pogotowie, nocna opieke medyczna i bierze antybiotyk antyhistaminy a tak naprawde nie wiemy czy na pewno potrzebnie mu to podajemy :(

Znow troll? Plisss nie...,!!!!

Mitemil trzymam mocno kciuki za wynik :)

Ide gitowac fasolke szparagowa i marune dla meza (a on w ogole dwa dni temu wyladowal w nocy na nocnej opiece med bo sie dusil, a prosilan w dzien zeby pojechal do swojego lekarza a on uparty noe pojechal i w nocy czopy ropne anginowe juz go dusily) Woec u mnie Sajgon i Meksyk :D

reklama
Hej kochane. Moj nastroj od wczoraj jest ponizej wszelkich norm. Moj Miko lezy spuchniety w domu i nikt nie wie od czego... zaliczylismy pediatre, pogotowie, nocna opieke medyczna i bierze antybiotyk antyhistaminy a tak naprawde nie wiemy czy na pewno potrzebnie mu to podajemy :(

Znow troll? Plisss nie...,!!!!

Mitemil trzymam mocno kciuki za wynik :)

Ide gitowac fasolke szparagowa i marune dla meza (a on w ogole dwa dni temu wyladowal w nocy na nocnej opiece med bo sie dusil, a prosilan w dzien zeby pojechal do swojego lekarza a on uparty noe pojechal i w nocy czopy ropne anginowe juz go dusily) Woec u mnie Sajgon i Meksyk :D

O Rany! A ja narzekam.
A badania krwi wskazują na jakąś infekcje?! Kurde, żeby nikt nie wiedział od czego dziecko puchnie o_O Może coś go ugryzlo, albo może jakiś pryskane owoce?!
Zdrówka dla Was i lanie dla męża za gapowe ;-)

za te frytki to tylko zabić :) mam taką ochotę na takie tłuste frytki

mama , no cóż z tego co wiem to coś z krwią , ale co dokładnie to nie chce nam powiedziećć

Cypryda, to nieciekawie, mam nadzieje ze sie to wszystko jak najszybciej wyjasni I Miko wroci do zdrowia!

Ahh te frytki, wczoraj wieczorem musialam zjesc frytki z kefirem dostarczone ekspresowo przez mojego ukochanego ;)

Magda ze kto? I dlaczego umknelo mi chyba

przejrzyj posty ze str 559 moze zauwazysz cos podejrzanego...wydaje mi sie ze o to chodzi

Cypryda kochana trzymam kciuki za Miko ,oby szybko doszedł do zdrowia. A moze to jakas alergia??? Chrzesniak Łukasza puchnie gdy tylko w poblizu znajdzie sie jakas ryba,czy surowa czy smazona to od razu puchnie i trzeba na pogotowie w te pedy. Mam nadzieje,ze szybko sie wyjasni co z synusiem i nie bedzie to nic powaznego. tzrymam kciuki.

Ostatnia edycja:
J tez myśle że moze to byc troll choc niekoniecznie musi ;-)

Wlasnie gotuja sie klopsiki w sosie pomidorowym, pranie sie pierze, galaretka do deserku stygnie a ja leżę ;-) Maz wraca kolo 16 więc pozostaje mi tylko dokończyć deser i ugotować ziemniaki.

Mitemil teraz duzo odpoczywaj, niech Mąż biega w około Ciebie ;-) wynik będzie na pewno dobry! Sciskam ;**

ja sama nie wiem co myslec o tym...w pierwszej chwili tez mi sie wydalo to dziwne,ale takie rzeczy sie zdarzaja...niestety. Nie mozemy popadac w paranoje,dajmy szanse.

Hej dziewczyny :) bardzo przepraszam za swoja nieobecnosc ale ta praca mgr :/ obiecuje ze juz bede nabiezaco bo wlasnie skonczylam pisac i wyslalam do promotora:happy: czekam na wiadomosc co do spotkania z nim i omowienia i mam nadzieje ze w lipcu sie obronie bo w sierpniu 5 wylatujemy do meza :-) W sobote bylam na pierwszym badaniu genetycznym i parametry ksiazkowe. tak sie ucieszylam bo nei iem czemu ale bylam bardzo zestresowana chyba bardziej niz przy Nikolce :-p A co do plci to gin powiedzial ze cs tam dynda miedzy nogami no ale widaomo to troszke za wczesnie moze na najblizszej wizycie czyli 27 czerwca u swojej gin bedzie juz starszy to i lepiej widoczny. jednak zrobil mi taka nadzieje na synak, ze nei chce slyszec nic innego :-D
Jagoda a jak u Ciebie z praca ??:happy: A no i wkoncu na priv przesle Ci swoje dane :zawstydzona/y:
Gratuluje udanych wizyt coreczek/synkow i tzrymam kciuki za kolejne udane wizyty :-)

reklama
Pocahontas dziwne jest to co piszesz, przecież lekarz prowadzący ciążę, powinien zadbać o takie rzeczy, czasami ciężarna nie musi o wszystkim wiedzieć, przecież w końcu po to są lekarze. zresztą obowiązkowe są 3-4 usg, potwierdzające ciąże, przeziernośc ok. 12 tyg., połówkowe 20tydzień, i ewentyualnie pod koniec przed porodem i nie robi się ich przecież dla zabawy tylko żeby wykluczyć właśnie różne wady.

Tak sie sklada np ze u mnie nie ma tego USG z przeziernoscia w 14 tyg wiec moga nie wszedzie robic. Ja mam polowkowe i tam badaja dokladnie dziecko, narzady wymiary itp ale przeziernosci juz nie zrobia bo wtedy jest niemiarodajne.

Do góry