reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ja do wysokiej szklanki daje 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej, odrobinę cukru i ze 4 łyżki cieplej wody. Biorę blender z końcówka do ubijania jajek i miksuje aż zrobi się piana. Potem dolewam zimną wodę i mleko. Musowo 2 kulki lodów i gotowe. Jak robie bez piany, to bita śmietana na wierzch :p

reklama
Eh! Zapomniałam, że miałam resztki śmietany w sprayu! Trudno! Jutro zrobię kolejna ;-)

A ja idę dziewczęta szykować się, bo kolejna koleżanka dowiedziała się o ciąży i umówiłyśmy się dziś na pogadankę ;-)
Trzymam kciuki za wizytujące i oby pogoda nam się nie popsuła!

Mitemil- Kochana, Maluszek na pewno jest zdrowy! Mooocno Wam kibicuję!

Słonko- ja też wczoraj byłam u koleżanki na pogaduchach, kurcze teraz na L4 nadrabiam wszelkie zaległości odwiedzinowe, hihi.

Madzia uk- wszystko się już ładnie teraz poukłada. Komputer i auto prawie naprawione, a teraz już tylko słoneczko będzie nad Wami świecić.

Dziewczynki ja właśnie postawiłam ostatnią kropkę na własnoręcznie napisanej pracy magisterskiej. Jestem taka dumna z siebie. Teraz tylko zdać kilka egzaminów, obronić się i błogie lenistwo przede mną :laugh2: Zrobiłam zdjęcie brzuszyska, zaraz wstawię w wątek ze zdjęciami.

Anula dziękuję kochana :-* Z całego serca gratuluję ukończenia pisania pracy! Będę mocno trzymać kciuki za zaliczenia i obronę:-) I masz rację...bądź z siebie dumna. Jest z czego...kawał dobrej roboty:-)

Ja też muszę paznokcie umalować, normalnie jestem lakierową maniaczką i nikt mnie bez pomalowanych paznokci nie widział a teraz w ciąży to nawet malować mi się nie chce.

Muszę sie pochwalić że w końcu sprawiliśmy sobie nowy samochód, zamierzenia były inne ale w końcy stanęło na volvo v50. Jestem strasznie zadowolna, mega komfortowy samochód:)

trzymam kciuki za wizytujące się
oomamba- gratuluje zakupu :-)
anula- pięknie, praca napisana, jeszcze tylko obrona i finito
Ja właśnie czytam o czereśniach, bo jem je po poł kilo dziennie i jestem w szoku ile mają witamin.
CZEREŚNIE.

Agrafko ja też uwielbiam czereśnie. W Uk nikt ich nie uprawia na sprzedaz, więc jedyne jakie sa dostępne to sprowadzane np z Francji. Są pyszne, ale drogie po ok 10f za kilogram. Jednak w sezonie, w Lidlu można kupić pyszne, ogromne i słodkie za połowę tej ceny i już sie doczekac nie mogę:-p Poza tym mąż zakupił w tym roku sadzonkę drzewka. Jakas zmutowana, bo ma dwie odmiany czereśni na jednym pniu, ale może za kilka lat pojem swoich owoców:-)

reklama
Do góry