reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Słonko ogólnie są niezłej jakości, można znaleźć prawdziwe perełki, no ale trafiają się też buble, jak będziesz miała na myśli konkretny produkt to pytaj śmiało to Ci powiem czy warto kupić czy nie:)
Estranea to nie promocja, to wyprzedaż, tego w gazetce nie ma. Czasem kiedy czegoś już ma nie być w stałym asortymencie, to się to wyprzedaje, z tym że zazwyczaj to bardzo szybko schodzi, bo ze względu na cenę ludzie takie rzeczy biorą garściami:)
Mój Arek też uczulony na słońce, ma to po mnie, tak jak piszecie wysyp czerwonych krostek, kupiłam fajny krem spf50, zobaczymy czy będzie chronił.

Co do ruchów, to ja czuje nieraz jakieś pyknięcie, przeciąganie lekkie itd, ale u mnie to chyba nie ruchy dziecka, zresztą nie wiem, strasznie trudno mi to odróżnić.

Wogóle nie mam też parcia na zakupy, nie ciągnie mnie poki co żeby chociaż kupić symbolicznego bodziaka, może to kwestia tego że wiem że mam pełno ciuchów po Arku, dla dziewczynki wezmę od szwagierki... Wogole nie szaleję z tym, nie to co za pierwszym razem.

Piszecie o usunięciu... Dlatego tak strasznie się boję tego usg co czeka mnie w pn, boję że wyjdzie coś nie tak...:( nie chciałabym musieć podejmować takiej decyzji.:(

Hej
Pisze dopiero teraz bo gin mnie troche podlamal... :( ostatnio na sprzęcie tym 3d 4d co mi robili nt wyszło 1,4 dzis na sprzęcie nfz 2,0... na sprzęcie tym 4d mam w opisie ze pęcherz moczowy i żołądek widoczne a ten dzis mi powiedział ze nie widzi ani żołądka ani pecherza.. no chyba by nie znikly nie? I mam przyjść za tydzień raz jeszcze. Poza tym serduszko pięknie bije. Maluszek ma prawie 7 cm, skakał i szalał w brzuszku az ciężko bylo mierzyc. Zdjęcie zrobił ale da mi za tydzień bo będzie wrzucać dane w program by wyliczyć ryzyko wad..... na dzień dzisiejszy wskazuje 13+0

ewelinka to rzeczywiscie troche podejzane, I tak jak mowisz zoladek I pecherz tak sobie nie znikaja. Moze ten sprzet taki do niczego? Trzymaj sie kochana!

Hej dziewczyny. Ja sie troszke wczoraj wystraszylam. Bylam na dlugich zakupach z kolezanka duzo chodzilysmy. Wieczorem na wkladce mialam troche brazowawych uplawow. Myslicie ze moze byc to od zmeczenia? Dzis jeszcze leze w lozku wiec nie wiem co bedzie.

Ewelinka rzeczywiście dziwne... Moze wybierz się prywatnie do kogoś z lepszym sprzętem? Bo będziesz się teraz niepotrzebnie denerwować. A na pewno jest wszystko ok :-) szkoda jedynie abyś traciła tydzień cała w nerwach.

W 100% mogę polecić mojego. Tyle że on przyjmuje jedynie w czwartki.. Moze gdybyś osobiście pojechała dzisiaj do polmedu przed 19 to dałoby radę wybłagać aby Cie przyjął

reklama
łeeeeeeeeeeeee wyrzucam laptop przez okno! napisałam się tyle, każdej coś odpisałam i mi zniknęło wrrrrrrr:wściekła/y:
pamiętam tylko :
słonko - sprawdź, czy mała nie ma egzemy
beata- witaj rozgość się
ewelinka shn- nie martw się, idz do innego lekarza, poszukaj jakiegoś z dobrym sprzętem
czarna- nie martw się, to się zdarza takie plamienia, tym bardziej na tym etapie ciąży, nie powinno być problemu, oszczędzaj się
Korci mnie , żeby isć na strych do teściówki i poszperać w Damiana ciuszkach malutkich, byliśmy na testach alergicznych wziewnych i jest oki, Damian nawet nie pisnał :-) , tylko chomików nie może moeić, no i zrobiłam leniwe, zjadłam tonę i umieram :-D
Co do chorób, szanuję każdej decyzję , ja przyjmuję to co da nam Bóg , wczoraj oglądałam program jak ojczym zajmował się pasierbem zmarłej małżonki i został z nim sam , chłopak ma 22 lat i wymaga opieki 24/h to co ten człowiek robił dla tego chłopca, mimo, że nie jest jego biologicznym ojcem to szok. Opieka od rana , do wieczora.

Do góry