evi_dzi mam taką. Serdecznie polecam:
Poduszka, kojec do karmienia, spania MOTHERHOOD (4278717574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zuzanka23 mój mąż też na mnie krzyczy, że kupiłam śpioszki dla małego, bo za wcześnie. Bo nie znamy wyników pappa itd. Ale ja wierze, że będzie dobrze i ciesze się macierzyństwem. Wiele rzeczy mam po córce, ale wiem, że nie oprę się sile zakupów
Już nie mogę się doczekać jak córce powiemy
Magda_z_uk mam dokładnie takie bóle jak Ty opisałaś. Dlatego mam zalecone dużo leżenia i jem nospę prawie jak cukierki
Uważaj na siebie!
zuzanka23 w trakcie starań brała komplet witamin dla planujących i w pierwszym trymestrze. Teraz biorę dla kobiet w drugim trymestrze. Potem są dla kobiet karmiących piersią. Uważam, że takich "gotowcach" jest odpowiednia ilość kwasu, żelaza, jodu i innych...
Słonko chyba znajdę jakąś dobrą duszę, która mnie dożywi :-)
Magda_z_uk, Agrafka znam dokładnie taki sam przepis. Moja teściowa dodaje łyżkę lub dwie mąki ziemniaczanej, żeby jej się kluski nie rozpadły
estranea powiem Ci, że przy córce wszyscy mnie tak uczulali, żeby dziecka do łóżka nie zabierać, bo się go nie pozbędę, że na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy Martyna spała z nami. Więc ze spanie we własnym łóżku nigdy nie miałam problemu. Wiem... wyrodna matka ze mnie
Ale gratuluje sukcesu synkowi
Ja też w 13tc czułam delikatne ruchy, a teraz cisza. Myślę, że w moim przypadku to wina nospy, której biorę nawet 3 dziennie :-(