Witam się i ja po całym dniu :-)
Tak jak wspominałam dziś zrobiłam sobie wolny dzień od pracy, bo od jutra znowu ma padać, a dziś tak pieknie słoneczko świeciło,że żal było zostawić rodzinkę w domu
Cały dzień oczywiście spędziliśmy w ogrodzie.
Ewelinka jak tam po wizycie u endokrynologa? Co powiedział na wyniki badań? Mam nadzieję,że wszystko ok
Agrafko ślicznego masz synka! Oczywiście prezent super, ale w jego rączkach nabiera jeszcze lepszego wymiaru
No i kochana, kciuki już trzymam za wizytę!
Ja mam swoją w szpitalnej klinice we środę i w końcu usg w czwartek
Cypryda dzięki za życzenia;-) Mam nadzieję,że i Ty spędziłaś miło dzień
Jopal oj tak! Niespodziewani goście są najlepszą motywacją do sprzatania
Haha...a raczej do małej improwizacji
Estranea w drugiej ciąż ruchy czułam dopiero po 17tc, dopiero w czwartej tak szybko, ale fakt,że z każdą kolejną coraz szybciej
Kontra nie ma się czym przejmować. Ja szczególnych objawów nie miałam od poczatku ciąży, a swojego maluszka zobaczę dopiero we czwartek. Także staram się myślec pozytywnie, bo nic innego mi nie pozostaje
Mitemil ja nie mam problemu co do życzeń dla teściwej, bo ona Świadek Jehowy i takich świąt nie obchodzi
A szkoda.... No i gratuluje pierwszego smyrania
Madzia moje dzieci zawsze miały w brzuszku największą aktywność wieczorami i nocą, a to dlatego,że mama przestaje bujać (tzn chce odpocząć) i maluszek wstaje wyspany i gotowy do harców:-)
Jagoda masakra z tą akcją z nocy! Jak dobrze,że w porę zareagowałaś. Ktoś nad Wami czuwał
Ja jestem przewrażliwiona. Może dlatego,że raz mi córa przytomność straciła podczas zabawy i dwa razy się zakrztusiła prawie do utraty przytomności:-( Ostrożności nigdy za wiele!
Martia na wszelkich lekach jest taka informacja, bowiem muszą ostrzec przed stosowaniem na własną rękę. Jesli jednak lekarz zalecił, to wie co robi. Ja w III ciąży brałam leki bardzo silne, na które normalnie bym nawet nie spojrzała, ale wyjścia nie było
Ulenko oby wyniki badań były dobre ;-) Ja dostałam piękne laurki od dziewczynek...też się wzruszyłam. Synuś za to narwał mi koniczyny w ogrodzie
Słodko
No i dzięki za życzenia...Tobie również kochana:-)
Słonko ja mam dokładnie tak samo...noże z dala od brzegu, czajnik pod samą ścianą, blokady na wszystkie szafki i szuflady
No boję się, po prostu się boję
Annte smaka mi narobiłaś na koktajl truskawkowy
Póki co idę kłaść dzieci spać i musze zjeść kolację, bo coś głodna jestem. Najgorsze,że nie mam ochoty na nic, poza koktajlem truskawkowym, a truskawki zjedzone