reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Cześć ;-)

Jagodka nie nam dostepu :-( przez te moje dziwne humory az mi sie z tego powodu smutno zrobilo..

Anula super ze sie odezwalas! :-) Babo nie rób tak wiecej ;-) martwilismy sie z Dzidzia o ciocie Anulke

Madziu kochana ;*** dam znac po wyjściu z gabinetu po przeglądzie brzucha ;-)

Znow sie mecze z wyproznianiem... a mialam juz lepiej... zelazo narobilo bałaganu...
zaraz musze sie oporzadzic do gina :-)

reklama
Ewelinka nie smutaj się. Jagoda na pewno szybko wszystkich doda do wątku zdjęciowego ;-) Przegląd brzucha....haha...fajnie zabrzmiało :-)

Czesc Kobietki witam sie poniedzialkowo, u mnie pogoda super w koncu ciepelko slonko zyc nie umierac:tak::-) Gratuluje udanych wizyt za te przyszlosciowe trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&. Milego i slonecznego dnia:-)

Ewelinka- dzięki :-) Tylko przynieś ładne foto Dzidziusia z wizyty! :-)

Madzia- a co to za smutny nastrój dzisiaj? :-(

Mama- nooo ładne rzeczy w nocy wyprawiasz :-)

Ewelinka Ciebie nie bylo bo zle Twoj nick wpisalam zamiast w wpisalam v. I jeszcze zle wpisalam ulenke magde singh bo na liscie jest Madzia. Ale juz poprawilam i wyslalam do adminki. Wiec przepraszam i jak jeszcze kogos nie ma bo na liscie chyba kilku osob nie ma to pisac:)

Anula a tak jakoś...chyba przerasta mnie nadmiar obowiązków.Niby pracuję dwie noce tylko,ale wozenie dzieci do tego....ehhh....dam radę ;-) Dzięki za troskę :-)

Jagoda nie mam mnie na liście bo oficjalnie chciałam się zapisać dopiero po pierwszej wizycie czyli w ten czwartek, trzymajcie kciuki żeby wsio było ok. Na razie nic się nie dzieje.

reklama
Do góry