reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Cześć ;-)

Jagodka nie nam dostepu :-( przez te moje dziwne humory az mi sie z tego powodu smutno zrobilo..

Anula super ze sie odezwalas! :-) Babo nie rób tak wiecej ;-) martwilismy sie z Dzidzia o ciocie Anulke

Madziu kochana ;*** dam znac po wyjściu z gabinetu po przeglądzie brzucha ;-)

Znow sie mecze z wyproznianiem... a mialam juz lepiej... zelazo narobilo bałaganu...
zaraz musze sie oporzadzic do gina :-)

reklama
Ewelinka nie smutaj się. Jagoda na pewno szybko wszystkich doda do wątku zdjęciowego ;-) Przegląd brzucha....haha...fajnie zabrzmiało :-)

Czesc Kobietki witam sie poniedzialkowo, u mnie pogoda super w koncu ciepelko slonko zyc nie umierac:tak::-) Gratuluje udanych wizyt za te przyszlosciowe trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&. Milego i slonecznego dnia:-)

Ewelinka- dzięki :-) Tylko przynieś ładne foto Dzidziusia z wizyty! :-)

Madzia- a co to za smutny nastrój dzisiaj? :-(

Mama- nooo ładne rzeczy w nocy wyprawiasz :-)

Ewelinka Ciebie nie bylo bo zle Twoj nick wpisalam zamiast w wpisalam v. I jeszcze zle wpisalam ulenke magde singh bo na liscie jest Madzia. Ale juz poprawilam i wyslalam do adminki. Wiec przepraszam i jak jeszcze kogos nie ma bo na liscie chyba kilku osob nie ma to pisac:)

Anula a tak jakoś...chyba przerasta mnie nadmiar obowiązków.Niby pracuję dwie noce tylko,ale wozenie dzieci do tego....ehhh....dam radę ;-) Dzięki za troskę :-)

Jagoda nie mam mnie na liście bo oficjalnie chciałam się zapisać dopiero po pierwszej wizycie czyli w ten czwartek, trzymajcie kciuki żeby wsio było ok. Na razie nic się nie dzieje.

reklama
Do góry