reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Czy szczepicie ja obsrerwuje na fb szczepienia org. I widze ze duzo rodzicow z Polski i Uk niechce szczepic pisza o NIopach nawet niechca podawac wit. K i robic zabiegu credego cos noworodka oczy przemywaja..

Ja nigdy głębiej w to niewchodzilam Ethan mial wszystkie szcsepienia jak na razie .A teraz zaczynam sie zastanawiac czy szczepic drugie .

Oomamba- przepis na kotleciki jest w wątku o diecie. Tam szukaj Kochana.

Madziu
- to bardzo się cieszę, że wszystkim smakowało. Proste,a jednak to coś innego niż standardowe ziemniaki. Cieszę się, że już niedługo masz wizytę! Nie mogę się doczekać co u Twojego maluszka!

Dziewczynki ja się niestety nie wypowiadam w temacie porodów, szczepień, itp. gdyż to moja pierwsza ciąża.

Co do szczepien jedne szczepia panstwowo za free,inne prywatnie. Rozni się to ilością wkloc. Jest jwszcze spor w pl czy szczepic na rottawirusa czy pneumokoki. Albo wcale, albo jal kogo stac -jedno i drugie. Ja małego szczepilam na rotta i lagodniej przeszedl biegunki i wymioty. Całkowicie bym nie Zrezygnowala z podstawowych. Szczepilam malego na ospe i jak ja zalapal mial 10 kropek na krzyż. A jego koledzy z przedszkola na calym ciele i przychodzili przez katorge, bo jak sie goi to okropnie swedzi.
To tez kwestia indywidualna.

Hej :-)

ja się obudzilam. Dzis mi się snilo ze gadałam po badaniu z jakas lekarka i mi powiedziała ze bede miec córcie :-)czyżby proroczy sen? Hihi okaże się za kilka tygodni.

a tak w ogóle to czesciej muszę jesc mamina kapustke ;-) zjedzenie dwa dni z rzędu = brak zaparc hihi. Lepsze niz syropy wszystkie na świecie ;-)

Buziaki ;**

reklama
Ja szczepiłam darmowymi szczepionkami i tymi podstawowymi. rotawirusy itd odpuściłam, tym razem też będę postępować tak samo. Znam osobe, której pierwsze dziecko ma autyzm, uważa ona że to przez szczepienia, dlatego jej kolejne dzieci nie są szczepione. W internecie na ten temat tez się mozna sporo naczytac. JA jednak nie wnikam w to głębiej, uważam że szczepienia są potrzebne i juz.:)

Do góry