reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Anula zazdroszczę mdłości... ja się dobrze czuje i to mnie znów martwi :-( dzis nawet piersi bez szału jeżeli chodzi o ból...

Ula odezwij się!!

reklama
bardzo współczuję Doris..:(

Ja dzis mam lepszy dzień, mdłości jakby ustapiły, normalnie to bym się cieszyła, ale w końcu też zaczęłam się nakręcać, że jak jest dobrze to może też niedobrze...

Doris - nawet niewiem co powiedzieć. Brak słów. Bardzo współczuje:/

ewelinka_shn - nie przejmuj się brakiem objawów. Ja tez sie stresowałam to mnie lekarz uspokoił, że to normalne ze raz bola piersi raz nie. Mdłości nie kazda ma, tez nie mialam i ubolewałam...ale pewnie gdyby były to bym marudziła:)

Dziewczyny mam pytanko...jak jest w farbowaniem włosów w ciązy? zwlaszcza w pierwszym trymestrze? mozna?

Bez zmian czyli bardzo dobrze, jem wszystko teraz np zajadam babke ziemniaczana :) ogolnie do slodyczy mnie nie ciagnie ale awersji tez nie mam. Nawet nie sikam tak czesto juz.

Z corka wogole nie mialam tez a dziewczyna zdrowa jak ryba

Co do farbowania wlosow hmm ostatnio lekarze snuli jakies dziwne teorie... Nie ma co wspominac ja malowalam tyle ze farba bez amoniaku teraz nie bede ale dlatego ze mam swoje wlosy juz :)

Ostatnia edycja:
Czarna to super ;** ja zauwazylam ze tak mam po smutnych wiadomościach...najpierw Kira teraz Doris :-(

ana ja sobie odpuscilam ... mam odrosty straszne bo się rozjaśniam ale wolę nie ryzykować

Ale ja też nie mam objawów,co mnie akurat cieszy. Przy 3 dzieci i tylu obowiązkach byłoby mi strasznie ciężko,gdybym czuła się tak fatalnie jak w poprzednich ciazach.

reklama
Ana ja farbuje włosy niezależnie od trymestru ciąży. Jedyny problem,to taki,że farba mi się w ciąży kiepsko trzyma,ale sam fakt farbowania jak dla mnie jest ok ;-)

Do góry