reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Wcale się nie dziwię. Ja muszę zrobić komplet badań i mam uderzyć na wizytę. Ale badań tyle... Czasu rano nie mam. Do tego okazało się ze córka ma zapalenie płuc i nie mogę z nią wychodzic, także nie wiem kiedy to zrobie.

Kotem się nie stresuj. To są czyszciochy! Tylko rób badanie na toxo.

A na takie bóle, może pomoże no-spa? Można chyba. Ja brałam koło 8 tys poprzednia ciążą.

reklama
No wlansie czytałam o no-spie. Jutro będzie decydujące. Mój lekarz zdziwi sie ze umie tyle mówić, po tej liście pytań ode mnie :p

Hehe... Niech się człowiek nieco otworzy. Czasem trzeba takim pomóc :)

A ja dziś po pracy poleciała oo sprawdzony test i zrobiłam od razu. Kreska od razu się pokazała, z pewnością mocniejsza niż ostatnie. Mam nadzieję, ze to dobry zwiastun.

A i miałam Wam napisać reakcji mojej szefowej. Każdemu takiej reakcji życzę. Obie płakałyśmy jak bobry :) Wzruszające to było. Eh.... Aż żal na zwolnienie isc. Tak się o mnie wszyscy troszczą. Uroczo.... :)

Ale fajnie ze szefowa tak zareagowała :) u mnie będzie foch :) trudno, są rzeczy ważne i najważniejsze. Chyba skocze po tą nospe. Boję sie tak sama bez lekarza rządzić ale wnerwiaja mnie te bóle!

Jeszcze wyczytalam o magnezie, może jego wezmę najpierw zamiast nospy, on nie powinien zaszkodzić. Nie jest tak zle ale sie martwie i rozmyślam jak mam za dużo czasu :)

Aguśka mnie napieprza brzuch strasznie, bo raz,że młody ciągle płacze i go noszę, a dwa mam nerwa po wizycie u lekarza z nim. Nie wiele dziś zjadłam, zaraz musze skoczyć do pracy dać znać,że dziś mnie nie będzie,a najgorsze,że kolejna nocka zapowiada się fatalnie...ale ale...DAM RADĘ....więc i Ty kochana do jutra wytrzymasz ;-) Serio :happy:

reklama
O kurcze :) jeszcze chyba sporo przede mną. Podziwiam Cie ze udaje Ci sie nie fixowac... Ja po raz pierwszy mam nadzieję zostać mamą i sie tak nad wszystkim wstrząsam ze szok...

Do góry